OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell guanya 6 a 2 l'Igualada

Amb aquest resultat, el Moritz Vendrell suma tres punts importants . Eix

Abans de començar el partit es va fer un minut de silenci pel recent traspàs de l'avi del jugador del Moritz Vendrell David Martínez.
A la primera part, els dos equips van tenir diverses ocasions, però no arribava el gol. El joc va estar dominat per jugades llargues, al límit del passiu, amb contraactacs puntuals. A tres minut per al descans, Ton Baliu va marcar el 0 a 1 amb xut des de mitja pista.

Als quatre minuts de la represa, Xixi Creus va fer l'1 a 1 amb una gran jugada personal. El Vendrell, amb insistència de cara a buscar la porteria de l'Igualada, va tenir la recompensa al minut 36 amb un gol de Jordi Ferrer que li donava avantatge en el marcador. Al minut 39, els àrbitres van xiular penal a favor de l'Igualada. Xús Fernández va aturar el xut de Sergi Pla,  signant una jornada més una gran actuació. Al minut 40, l'Igualada es va posar amb 9 faltes. Tres minuts després va ser el Vendrell que va sumar la novena falta. Al minut 44, Sergi Miras va marcar el 3 a 1 amb una jugada embolicada a l'àrea i els àrbitres li van ensenyar targeta  blava per llançar l'estic a l'aire en la celebració. Tot seguit, el Vendrell va fer la desena falta i Xús Fernández va neutralitzar la falta directa executada per Jaume Molas. Al minut 45, va caure la desena falta de l'Igualada i Eloi Mitjans va marcar el quart del Vendrell amb la falta directa. Al minut 47 Ton Baliu va fer el 4 a 2. A 56 segons per al final Eloi Mitjans va marcar el 5 a 2. I a 7 segons per acabar Francesc Gil va fer el 6 a 2 amb una gran rematada després d'una llarga jugada ovacionada pel públic.

Amb aquest resultat, el Moritz Vendrell suma tres punts importants per mantenir-se en posicions de classificació per a la Copa.

Els propers compromisos del Moritz CE Vendrell són:

-dimarts 8 de desembre, a les 12:30 h, partit d'OK Lliga a la pista del FC Barcelona Lassa,

- i dissabte 12 de desembre, a les 20 h, rebrà la visita del Quévert en partit de Lliga Europea.

MORITZ CE VENDRELL (6): Xús Fernández, Sergi Miras, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans, Xixi Creus -cinc inicial-, Francesc Gil, Xavier Aldrich, David Martínez, Joan Lluís Mudarra i Guillem Fox.

IGUALADA CALAF GRUP (2): Elagi Deitg, Jaume Molas, Sergi Pla, Antoni Baliu, Pol Galbas -cinc inicial-, Roger Bars, Joan Muntané, Nil Garreta, Daniel López i Àlex Ferrer.

Gols: 0-1 (22') Ton Baliu; 1-1 (29') Xixi Creus; 2-1 (36') Jordi Ferrer; 3-1 (44') Sergi Miras; 4-1 (45') Eloi Mitjans, de falta directa; 4-2 (47') Ton Baliu; 5-2 (49') Eloi Mitjans, i 6-2 (49') Francesc Gil.

Àrbitres: Sandoval i Burgos.

Targetes: blava a Sergi Miras (44').