Taekwondo

Abril Fuentes del Taekwondo la Lira campiona d'Espanya

Abril Fuentes del Taekwondo la Lira al podi. Eix

La vendrellenca puja a l’esglaó més alt del podi, al Campionat d'Espanya de Taekwondo per Clubs, celebrat aquest 5, 6, 7 i 8 de desembre a la ciutat de Benicàssim (Castelló).

Es proclama campiona d’Espanya en categoria Pre-cadets de menys de 40 Kg, després de superar tres duríssims combats en la modalitat de competició amb les representants de Mataró, València i Gijón i aconseguint així fer realitat un somni.

També, van participar en pre-cadets Víctor Querol i Abel González i en categoria Junior Arnau Papiol, els quals van fer un grandíssim campionat tot i que no van poder aconseguir pujar al pòdium. Ara toca seguir treballant per aconseguir nous reptes i nous somnis.