Cursa

V Cursa Solidària les Roquetes

Redacció Les Roquetes 12-12-2015 10:14 Lectures 1378
Circuit de la V Cursa Solidària les Roquetes. Eix

Circuit de la V Cursa Solidària les Roquetes. Eix

Cursa atlètica que té lloc el 31 de desembre amb finalitat esportiva, però molt per sobre d’això, amb una clara finalitat solidària, doncs la recaptació íntegra aconseguida a través de les quotes de inscripció dels participants es destina a una causa solidària d’alguna entitat amb actuació preferiblement a nivell local o comarcal.

Per aquesta quinta edició de la cursa l’organització l’assumeix l’Agrupació de Balls Populars amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la Ucer, a més del patrocini de diferents comerços i entitats de les Roquetes, Ribes i Vilanova.

Donat el caràcter solidari de la cursa fa que proposem una quota de inscripció recomanat de 5 euros, o bé d’1 Euro per la cursa infantil. El projecte pel que es destinarà enguany la recaptació íntegra és la col·laboració amb la seu local de la Creu Roja i els seus projectes humanitaris.

En 2014 van ser recaptats 2016.70 Euros, lliurats mitjançant transferència bancària a l’Hospital Sant Joan de Déu, en un acte protocol·lari al propi hospital amb representació de l’Agrupa i l’UCER.

Es preveuen dues curses, una d’infantil de 500 metres aproximadament amb sortida i arribada davant del Mercat de la Sínia, amb sortida a les 16:15. La cursa gran té sortida a les 17:00 al mateix punt, cobrint un recorregut d’uns 5000 metres aproximadament, amb sortida i arribada a la part del davant del Mercat de la Sínia.

La sortida de la cursa infantil es fa amb reconeixement a algun esportista local. En aquesta edició, serà el Club Esportiu Bike Garraf.

En total al 2014 es van inscriure 360 atletes a la cursa gran i 110 nens i nenes a la cursa infantil.

- 63% homes i 37% dones.

- 95% de la comarca del Garraf, 45% de Sant Pere de Ribes

Tota la organització es fa amb tasques voluntàries, participant unes 40 persones en les diferents necessitats prèvies, el dia de l’esdeveniment i per tancar l’activitat. Els objectius principals son donar a conèixer el poble, participar en la difusió del esport com a activitat de cohesió i transmissió de valors als infants i finalment i el més important, fer una aportació econòmica a alguna organització social propera.

Es la cinquena edició d’una prova que ha crescut exponencialment en els anys que porta de recorregut, des de el número d’inscrits, la recaptació per causes solidàries properes i el nombre de patrocinadors."
A.B.P.R.


ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres