El Construccions Consher Mata agafa aire a Horta

Després d'errar per poc contra La Palma i El Morell, el Bàsquet Ribes va poder celebrar dissabte passat la segona victòria a domicili després d'haver-se imposat, a la primera jornada, al Sant Pere de Terrassa.

Ara, l'equip ribetà està dues victòries per sobre de la promoció de descens, amb 6 victòries en 12 partits.
Contra l'AE Horta, el Construccions Consher Mata va saber patir durant una primera part molt irregular, en la que l'equip altre cop no va ser capaç de moure la pilota amb fluïdesa. De manera anàrquica, a batzegades i amb només el Josep Agustí anotant amb freqüència, el Ribes va sobreviure durant els primers vint minuts al millor joc local, que d'haver estat més encertat hagués arribat al descans amb més avantatge al marcador (29-27). No només no va ser així, sinó que a més els ribetans van recollir de bon grat l'inesperat botí de l'expulsió del pivot titular local per dues tècniques.

Al tercer quart, el Construccions Consher Mata va ensumar de seguida la desorientació del rival, i això li va donar forces per donar el tomb al partit.

Més intens en defensa i dominant absolutament el rebot - l'Adrià Villar (10), l'Omar Thiam (9), el Rafel Rius (9) i el Miki Sánchez (6) van passar per sobre dels pivots locals -  el Ribes va signar també els millors minuts en atac, on van ser claus l'aportació d'Omar i Yeison Colón i el despertar de Manel Butí, inèdit fins llavors però que va anotar 14 punts als últims 12 minuts de partit. Un dos més un de l'exterior ribetà tancava el quart amb el partit a mans ribetanes (43-56).

Després de rebre un 14-29 de parcial al tercer quart, l'Horta ho va intentar (50-58, minut 33), però un triple de Guiye i la reaparició de Josep Agustí van mantenir a ratlla els barcelonins. Al final, amb els locals cansats, el Construccions Consher Mata va poder acabar el partit amb tranquil·litat, entrant a l'últim minut amb un clar 60-76 a favor.

Aquest dissabte, el sènior del Bàsquet Ribes torna a jugar a Barcelona, a la sempre difícil pista dels Lluïsos de Gràcia B.

Construccions Consher Mata: Franco 3, Puerta 4, Martrat, Villar 7, Butí 14, Sánchez 4, Rius 3, Agustí 21, Colón 8, Guiu i Omar 12.