Segona victòria consecutiva dels Eagles

Torrelles de Ll. Legends –  Vilafranca Eagles. Eix

Torrelles de Ll. Legends – Vilafranca Eagles. Eix

Torrelles de Ll. Legends 26 – 58 Vilafranca Eagles

Primera victòria visitant per uns Eagles que segueixen demostrant qui són i on volen arribar. La tercera jornada de la XXVIII Lliga Catalana de Football Americà (LCFA) els va fer viatjar a Torrelles de Llobregat on els esperaven uns Legends amb un roster ple de novetats, però amb la duresa que els ha caracteritzat des de la seva creació com a equip.

Els del Llobregat van començar xutant la pilota a la End Zone, fent que els Eagles comencéssin el seu primer atac des de la iarda 20. En aquest drive els vilafranquins van anar avançant iardes i movent les cadenes fins a plantar-se a la 15 del rival, on en una jugada d’engany, el Quarterback Jordi Sánchez (#83) va connectar amb el seu Tight End Pere Alonso (#34), que entrava a la zona d’anotació sol gràcies als bloquejos del receptor Oriol Lorente (#95).

En la primera sèrie defensiva els aliguencs van saber aturar als Legends, i van permetre a l’atac començar el segon drive amb una molt bona posició de camp. En aquesta sèrie van arribar a anotar 3 cops, però els 3 van ser anul·lats per faltes, tirant iardes enrere i cremant el rellotge, fent que s’arribés al canvi de quart amb 0-6.

A la primera jugada d’aquest canvi de quart els Eagles per fi van poder fer una jugada sense faltes i van anotar amb un passe llarg de Sánchez a José Luís Gil (#46). Zeus Medel (#4) va anotar l’extra point. Poc després, en una jugada trencada, els locals aconseguien la seva primera anotació a través de Víctor Mancheño. Raúl Garrido transformava el punt extra, en el què semblava que igualaria el matx. Però els homes de Joan Pere Bejarano i Xavi Mestre no van treure el peu de l’accelerador, i van redoblar esforços per intentar sentenciar el matx abans del descans. Dues anotacions terrestres, una d’Ignasi Blanca (#33) i l’altra d’Elias Ramírez (#12), junt amb un treball de defensa espectacular, amb un sack de Miguel Angel Aguilar (#52) i una intercepció de Carles Guiseris (#30), van distanciar als Eagles al marcador. Els Legends van reaccionar amb un Touchdown de Raul Garrido, a falta de 3 minuts per arribar al descans, però els Eagles van tornar a anotar. Un passe de Sánchez a Medel, que després transformava al xut a pals, posaven el 14 – 33 amb el que s’arribava al descans.

En la represa, la defensa aliguenca va seguir fent la vida impossible als Torrellencs, en aquest cas amb una intercepció de Miquel Granados (#81). L’atac tornava a anotar, ara amb una carrera individual del QB Sánchez. Medel, de nou, anotava l’extra. Tot i el gran treball, la defensa no va poder evitar una nova anotació dels locals, a falta de 4 minuts per acabar el 3r quart. Encara va quedar temps per un passe més de Sánchez, en aquest cas al receptor Medel, que va tornar a trasnformar el xut a pals i una segona anotació de Blanca.

El darrer quart va viure dues anotacions més dels vilafranquins, les dues de carrera. Una de Manel Moreno (#40) i l’altre, de nou, de Blanca. En la última jugada del partit els local van anotar un últim cop, deixant el marcador en el final 26 - 58

El líder espera impacient

Els homes de Joan Pere Bejarano tornen dimarts a la feina per preparar un partit que de ben segur oferirà un gran espectacle a tots els qui vagin a veure’l el proper 17 de gener a Vilafranca. Venen els Argentona Bocs. Bicampions. Líders imbatuts. Amb ganes de que no es repeteixi l’humiliant derrota de l’any anterior per 0 – 31. Qui s’ho perdria?