Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01 – jornada 11ª

Bàsquet Sitges “A”      51

Marc, Jordi 5, Roger, Edu 10, Noel, Saladié, Xavi 7, Mauro 4, Toni, Gonzálvez 10,  Nacho 2,  Alex 6, Velasco 7.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover. Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials: 16-13  18-15  22-16  25-7

Desplaçament del Bàsquet Sitges a la pista del co-líder, el C.B. Grup Barna, junt amb el C.B. Viladecans i el Càmping Bianya Roser, amb tant sols dos partits perduts, la meitat dels que ha perdut el Bàsquet Sitges. El Sitges viatjava a Barcelona amb les baixes de Roger Pérez  i Marc Sabater, lesionats, i l’absència de Roger Saladiè per motius acadèmics. Així, tan sols nou jugadors disponibles per Piñero, i tan sols dos pivots, per afrontar el difícil compromís al camp d’un equip tan sòlid com el Grup Barna.

Dels 4 primers llançaments del Grup Barna, tres triples i parcial de 11-3, que mica en mica el Sitges escurçaria fins finalitzar el quart, 16-13. Molta pressió a la pista en el peculiar pavelló del Grup Barna, on el públic només es pot ubicar darrera de les cistelles i ningú als laterals, pressió  que afecta els àrbitres, els quals, al primer i al segon quart, assenyalaren 12 personals als locals per tan sols 6 al Sitges, però que a la segona part passaria factura. En l’inici del segon quart, el Sitges capgirà el marcador i s’avançava de 4 punts, 22-26, però en arribar a la mitja part, el Grup Barna ja tornava a manar en el marcador, 34-28.

Al segon temps, la defensa dels de Barcelona continuà amb la mateixa duresa i els de Sitges tant sols anotaven des del llançament de personal, ja que no hi havia un sol llançament en comoditat i en bones condicions de posició. O no llançaven o era amb personal, ni una cistella fàcil. El Sitges anotà 9 punts consecutius sense fer-ne ni un de sol en joc, en el tercer quart, marcador 64-56.

En el darrer quart, una altra vegada tres triples consecutius dels locals, que disposaven de bones posicions de llançament per les facilitats donades en defensa per el Sitges, trancaren definitivament el marcador, 66-48, i d’aquí fins al final del partit, tot i estar casi al Nadal, un autèntic viacrucis per el Sitges, que acabaria perdent de 30 punts, 81-51.

La propera setmana, dissabte a les 18:00 hores, visita Pins Vens el Càmping Bianya Roser “A”, que aquesta setmana ha perdut el seu tercer partit a casa, amb el C.B. Vendrell.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 06

C.B. Cambrils       73
Bàsquet Sitges “B”      65

Guillem Albes, David Almirall , Hamzah Baig, Guillem Ballús, Roger Dagà, Eugenio Hernández, Jordi Noguer, Lucas Pérez, Oscar Porras, Albert San José, Brandon, Cristian.

Entrenador: Rubén Hernández.

El proper partit, dissabte a les 16:00 hores, a Pins Vens, contra AAEET “A”.

Cadet “A” – Masculí – prèvia – Nivell A – Grup 07

Bàsquet Sitges “A”      47
C.B. Igualada “A”       81

Parcials :  9-16    9-33    20-20    9-12

Bon començament dels nostres, amb un parcial de 9 a 1 en quatre minuts. Minut de l'equip contrari i devolució del parcial augmentat, 0-15. L'augment d'agressivitat de la defensa igualadina ens va superar. 2on quart que va començar amb un encert exterior dels visitants, amb 6 triples, i amb una bona rotació de pilota a la que la nostra defensa no va tenir resposta. Mala defensa sense intensitat i amb nul encert ofensiu, el que va suposar un resultat de 9 a 33. Resultat a la mitja part, 18-49.

La visita al vestuari va servir per sortir amb major compromís defensiu i amb les idees més clares en atac, quedant aquest quart 20-20.

Últim quart amb bona actitud, igual que l'anterior però insuficient, davant un equip que ja havia fet el seu treball al tercer quart. Igualada just vencedor. Ara tocar seguir treballant.

El proper partit, dissabte a les 10:30 hores, desplaçament a la pista d’Els Monjos B.C.

Cadet “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 14

Bàsquet Sitges “B”      52
C.E.B. Pallejà “B”       47

El proper partit, dissabte a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Samà Vilanova-CMB.

Infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 18

Bàsquet Sitges “A”     71
Chiringuito Ibiza – CBC 02    21

Parcials:   32-9  18-12  23-0

Últim partit de la fase prèvia, on trobem un Sitges amb 3 baixes, on l'equip ha perdut en alçada però no en qualitat.

L'inici del partit és molt contundent en la defensa i atac, però en el segon període a causa d'una tècnica, els jugadors es despisten. Tot i això, en la represa, el Sitges segueix com l'inici i tanca el marcador. Tot i el resultat, no baixen la intensitat i segueixen fent el seu joc.

Felicitar el nois per la seva victòria i per quedar primers classificats en la fase prèvia.

El proper cap de setmana,  D E S C A N S.

Pre-infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 05

Bàsquet Sitges “A”      55
C.B. Sant Josep Obrer      47

El proper partit, diumenge a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Santfeliuenc.

Mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 22

Bàsquet Sitges “A”

Jornada de D E S C A N S.

El proper partit, dissabte a les 9:30 hores, desplaçament a la pista de l’A.B. El Vendrell Taronja.

Mini “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 25

Bàsquet Sitges “B”      33
Basquetfels 2004       80

Miquel Lledó, Oscar Miró, Jan Prat, Pol Velasco, Luan Mayoral, Jonathan Coleto, Nacho Giménez, David Fernández, Biel Reinon.

Entrenadors: Anna Robert i Roger Matas.

El proper partit, dissabte a les 9:30 hores, desplaçament a la pista de l’A.B. El Vendrell Negre.

Pre-Mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 16

Sergi, Carlos, Pablo, Marc E., Marc A., Joan, Juan, Joel, Marc G., Jan, Adrià, Lucas, Biel, Uriel i Eric.

El proper partit, diumenge a les 9:15 hores, desplaçament a la pista del Basquetfels 2006.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca      63
Bàsquet Femení Cornellà “A”     70

Andrea, Laura Ripoll 4, Alba 8, Marta Figueras 2, Sandra 11, Pat, Elia 4, Laura Sancho 4, Anna 2, Marta Alcalà 5, Irene i Cristina 23.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

Parcials:   12-12  10-23  17-15  24-20

Trenta minuts de bon joc sitgetà no van ser suficients per derrotar a un Bàsquet Femení Cornellà que, gràcies a un segon quart pletòric d’encert en el llançament de triples (cinc cistelles pràcticament seguides), va endur-se la victòria. Tot i així, les noies del Bàsquet Sitges van competir de valent davant d’un equip de la part alta de la classificació.

Però defensar els triples continua sent l’assignatura pendent de les sitgetanes, doncs  dels onze partits disputats fins ara, només en un d’ells superen, en número de cistelles de tres, al seu rival i un altre cop, la diferència final, coincideix amb el número de triples convertits per l’equip contrari (7).

La propera setmana, desplaçament a Sant Joan Despí per jugar contra l’onzè classificat i amb l’oportunitat de distanciar-se de les posicions perilloses per acabar l’any amb bones sensacions.

El proper partit, el diumenge a les 12:00 hores, desplaçament a la pista Bàsquet Club Sant Joan Despí “A”.

Sots 21 Femení – Nivell “A” - Grup 01

Bàsquet Sitges        58
U.E. Claret        73

Nerea 11, Marina 22, Ariana 4, Xana 6, Anna 4, Federica 5, Aina 6, Andrea.

Parcials:  13-21  12-20  17-17  16-15

Les sitgetanes van sortir a la primera mitja part una mica adormides, al contrari de les visitants que van començar el partit molt agressives en defensa i efectives en l'atac, arribant a agafar una diferència de vint punts en el marcador. La segona mitja part de l'encontre va ser molt diferent, les nostres van augmentar el ritme de defensa, robant nombroses pilotes, però les visitants van aguantar prou bé la concentració, aconseguint que no poguéssim rascar gaires punts a la diferència en el marcador. Els últims minuts a causa del desgast físic pel poc quòrum de jugadores, es va baixar el ritme, tot i que l'equip local no ho va saber aprofitar, quedant finalment 58-73.

El proper partit, el dissabte a les 17:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Castellet.

Cadet – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 03

C.B. Gavà 2        43
Bàsquet Sitges       35

Núria, Judit, Jana, Nina, Berta, Anna, Alba, Xènia, Ainhoa, Maribel, Sara, Marta.

Entrenadors: Roger Romagosa i Núria Sales.

Parcials:  11-9    14-5    7-8    11-13

El Sitges s'ha trobat amb una defensa molt tancada (fins a 4 jugadores del Gavà dins l'ampolla) i no s'ha sabut trencar-la ni des de la pista ni des de la banqueta. El baix encert en el tir tampoc ajuda davant aquestes situacions.

D'altra banda, ha faltat consistència defensiva que permetés córrer i evitar jugar en atac posicional, especialment al segon quart. Tot i aquests dos problemes, les sitgetanes han competit bona part del partit, mostra d'això són els resultats parcials en 3 dels 4 quarts (o el parcial de 0-9 a mitjans del darrer quart).

Amb vistes a la propera fase caldrà donar instruments per atacar contra qualsevol defensa, però caldrà també aconseguir augmentar les revolucions d'un equip que entrena i juga per sota de les seves possibilitats en quant a agressivitat i intensitat. En positiu, destacar la comunicació en defensa durant tot el partit i l'actitud de l’inici del tercer quart i bona part del quart període.

El proper partit, el dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens contra C.E. Xamba “B”.

Infantil – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 10

Club Nou Bàsquet Vilanova     38
Bàsquet Sitges       57

El proper partit, el dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens contra Bàsquet Samà Vilanova – IFA.

Pre-infantil – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 06

Club Nou Bàsquet Vilanova     47
Bàsquet Sitges       58

Parcials:   9-16  9-16  11-14  18-12

Després d’un parell de partits on el rendiment de les sitgetanes no havia estat el desitjat,  aquest dissabte van sorprendre mostrant una bona versió. D’aquesta manera, retornàvem a la línia de treball que portàvem assolint des de l’inici de la temporada, a la qual havíem renunciat fa dos partits. Ofensivament, destacar els contraatacs que amb dos o tres passes finalitzaven en cistella i defensivament, es va tornar a veure el caràcter de les nostres sitgetanes. No obstant, les vilanovines, en diversos moments del partit, ens continuaven agafant també massa ràpid al contraatac. Per tant, hem de seguir en aquesta direcció per acabar l’any satisfactòriament.

El proper partit, el dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens contra C.B. Gavà 03.

Mini “A” – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 11

Femení Basquetfels 2004     27
Bàsquet Sitges       56

Parcials:   2-9  2-10  4-1  8-6   4-10  0-8  5-9  2-8

Victòria contra el Castelldefels on hem tingut fallades i distraccions en certs minuts per no jugar ordenades però que hem sabut superar com a equip. En començar s’ha fet el que toca, i jugant concentrades hem demostrat una bona capacitat de defensa i d'ordre.