Atletisme

El Club Atletisme Canyelles participa a La Sansi

Juanma Garcia, medalla de plata de la categoria M35'. Eix

Diumenge al matí se celebrava a Viladecans la sisena edició de La Sansi, que enguany coincidia amb el Campionat de 5000m en ruta.

Una prova d'alt nivell en la qual ha guanyat la medalla d'or el campió d’Europa sub-23 el blaugrana Marc Alcalá, amb un formidable final amb 14’36 superant al marroquí Ezzaidouni campió català i 2o al ct. d’Espanya de 3.000m.obs 2015 i el letó Kaspar Briska.

El Club Atletisme Canyelles ha tingut una destacada representació. Per una banda, Juanma Garcia va fer medalla de plata en la categoria M35 amb un crono de 16:13.

També aconseguia podi l'atleta Pedro Aranda a la seva categoria M55, lluitant a spring i finalment amb una marca de 18:29 fent tercera posició.

En Víctor Peña quedava a escasos 7 segons del podi, fent quart de la seva categoria amb un temps idèntic del seu company Juanma i en Joan Nebleza quedava al Top Ten de la categoria M40 amb 16:55.

De la nostra comarca també destaquem el podi de l'Albert Pascual, que va fer segon en categoria M45.