Tercera Divisió Grup 5, 2015-16

El Vilafranca cau al complicat camp de la Montañesa en un partit amb final surrealista

Plantilla del FC Vilafranca. Eix

Montañesa-Vilafranca 2-0

El Vilafranca no ha pogut acabar l'any 2015 amb bon sabor de boca després de perdre per un ajustat 2-0 davant el sempre complicat Montañesa. El duel ha estat igualat, però els barcelonins han tingut més fortuna a l´hora de trobar el camí de la porteria rival amb dos gols a la segona part de Rubén i Pedro García.

Més enllà del resultat, però, l´enfrontament ha tingut una recta final certament esperpèntica. En el minut 87, una picabaralla general iniciada a la zona de banquetes ha obligat l´àrbitre a expulsar el porter vilafranquí Miguel Ramos i al defensa local Dani Sánchez i, inesperadament, a donar per acabat l´enfrontament de manera provisional malgrat que, durant una estona, ha semblat que la decisió de l´àrbitre era plegar del tot.

Al cap d´un quart d´hora i després de l´arribada dels Mossos, el col.legiat Raúl Calle ha acceptat reiniciar el partit enmig del desconcert general. En aquests últims minuts, el Vilafranca s´ha llançat a un atac sense treva sobre la porteria de Burgada i en el minut 91 una caiguda a l´àrea d´Oribe ha estat reclamada com a penal pels penedesencs. Raúl Calle no ha pitat res i en l´acció següent, el local Pedro García ha marcat el definitiu 2-0.

Un final, doncs, d´autèntic mareig després d´un duel amb poques alternatives. A la primera part només hi ha hagut una ocasió clara per cada equip (Aitor Casas pel Vilafranca i Rubén per la Montañesa). A la represa, els barcelonins s´han avançat en el minut 56 en un espectacular xut de Rubén des de 35 metres que ha sorprès Ramos i, a partir d´aquí, el Vilafranca ha buscat amb insistència l´empat, però sense premi.

Santi Triguero (64´), en una rematada que ha desviat amb el cos Tato Burgada, ha tingut una oportunitat molt clara per a marcar. Posteriorment ha arribat el ball de bastons final i el 2-0 de Pedro García que ha servit per a sentenciar. Un final desafortunat per un Vilafranca que ha merescut una mica més.

Setmana molt moguda

A part de la derrota a Barcelona, la setmana ha estat moguda al Vilafranca. El dilluns es confirmava el fitxatge d´Eric Via (Hospitalet) i ahir divendres Víctor Merchán feia saber al club la seva intenció de marxar i acceptar una oferta del Terrassa. La notícia va caure com una bomba al sí de l´entitat que no esperava el moviment de Merchán que, precisament, havia arribat al Vilafranca el passat estiu procedent del mateix Terrassa

CF Montañesa: Tato Burgada, Dani Sánchez, Uri, Alberto García, Aleix, Rubén, Toni Pérez, Jandro, Joel Martínez, Pedro, Velillas. També han jugat: Joshua, Santos, Romano

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Aitor Casas, Fontanils, Castillo, Albarrán, Medina, Illescas, Oribe, Guti, Gestí, Santi Triguero. També han jugat: Eric Via, Kilian, Stepan Burlutsky

Arbitre: Raúl Calle Martínez (Baix Llobregat)

Gols: 1-0 Rubén (56´); 2-0 Pedrio García (92´)

Incidències: Municipal de Nou Barris. 400 espectadors