Tercera Divisió Grup 5, 2015-16

El Vilafranca supera per la mínima el Cerdanyola i se situa a un punt de la zona de play-off

FC Vilafranca - Cerdanyola FC. Eix

Vilafranca-Cerdanyola 1-0

Any nou i tres punts més al sac. El Vilafranca ha superat aquest migdia l´incòmode Cerdanyola en un partit pràctic en el que ha acabat decidint un gol de Guti en el minut 34 de la primera part. El triomf permet els vilafranquins situar-se a un punt de la zona de play-off que aquesta jornada marca el Gavà i, a més, veure la segona volta del campionat amb grans dosis d´optimisme.

El Vilafranca encarava el duel amb les baixes de Miguel Ramos, Castillo, Oribe, Aitor Casas, Bueno i Bernat Puig i amb la confirmació definitiva de la marxa de Víctor Merchán al Terrassa, però malgrat aquest handicap els d´Iván Moreno no s´han arrugat i han sortit al camp disposats a fer valer la seva condició de favorits.

La primera acció rellevant de la matinal ha estat la lesió del porter del Cerdanyola Coca en una topada amb Medina, però més enllà d´aquesta incidència, durant la primera mitja hora no hi ha hagut grans ocasions a cap de les dues porteries. A partir del minut 30, el Vilafranca ha començat a generar més perill i just en el minut 34 Guti, aprofitant un refús a l´interior de l´àrea, ha batut per alt Pociello i ha situat l´1-0.

Al cap de cinc minuts, Fontanils, a la sortida d´una falta, ha rematat de cap i ha obligat Pociello a lluir-se per enviar la pilota a córner. Fins el descans, el domini ha continuat sent quadribarrat, però el marcador no s´ha tornat a moure.

A la represa, el Vilafranca hauria pogut sentenciar quan en el minut 55 Sergi Moreno, sol a l´interior de la petita, ha rematat malament una centrada de Guti. El 2-0 no s´ha concretat i això ha permès el Cerdanyola agafar aire i creure en les seves possibilitats. En el minut 59, Javi Sánchez ha tingut l´empat a tocar en una rematada de cap que s´ha escapat a un pam del travesser i ja en el minut 80 el japonès Daisuke Uemura ha disposat de l´ocasió més clara del partit quan, després de superar Kilian, no ha sabut trobar el camí de la xarxa.

Ha estat el darrer ensurt d´un Vilafranca que ha lluitat com mai i que, aquesta vegada sí, ha mantingut la seva porteria a zero. L´enfrontament, a més, ha servit per a que Gerard Boira redebutés amb el Vilafranca després del seu retorn a l´equip aquest mateix Nadal. Això pinta bé.

FC Vilafranca: Kilian, Duran, Eric Via, Fontanils, Albarrán, Medina, Gestí (Boira 74´), Illescas, Guti (Burlutsky 79´), Sergi Moreno, Santi Triguero (Maliev 91´).

Cerdanyola FC: Coca (Pociello 9´), Aitor, Víctor Duran, Cuadras, Raúl Barriendos, Juli, Daisuke, Valderas, Eric Blasco (Javi Sánchez 57´), Oriol Molins, Diego (Jota 57´).

Arbitre: Carlos Ferrero Mansilla. T.G: Medina, Duran, Illescas, Santi Triguero/Molins, Pociello, Víctor Duran, Cuadras, Aitor (2) (T.V: 71´)

Gols: 1-0 Guti (34´)

Incidències: Municipal de Vilafranca del Penedès. 180 espectadors