Tercera Divisió Grup 5, 2015-16

El Vilafranca goleja l'Ascó i entra a la zona de play-off per primera vegada aquesta temporada

FC Vilafranca - Ascó FC. Ramon Filella

Vilafranca - Ascó 4-1

El somni va prenent forma. El Vilafranca ha golejat amb contundència aquest migdia l´Ascó, una de les seves bèsties negres de la categoria i s´ha situat en el quart lloc de la classificació. Per primera vegada aquesta temporada, l´equip vilafranquí han entrat en zona de play-off i, a partir d´ara, encara una segona volta del campionat carregada d´il.lusions.

Malgrat el 4-1 final, el triomf no ha estat fàcil per un Vilafranca que ha hagut de treballar i molt per acabar imposant la seva llei. De fet, l´Ascó, que enguany té molts problemes tant esportius com extraesportius, s´ha avançat en el marcador en el minut 7 en una rematada de Virgili a la sortida d´una falta.

Semblava que el duel es podia complicar, però només cinc minuts més tard, David Fontanils, en una acció similar a la del 0-1, ha rematat amb encert una falta penjada a l´àrea i ha situat l´1-1. A partir d´aquí, l´enfrontament s´ha calmat i durant la resta de la primera part les ocasions a cadascuna de les porteries han estat més aviat poques. El Vilafranca ha dut el pes del joc, però no ha pogut desmuntar l´entramat dels tarragonins.

El segon temps ha estat espectacular, però, segurament, la jugada clau s´ha produit en el minut 57 quan l´àrbitre ha expulsat el visitant José Ramón per doble amoestació. Amb un home menys, l´Ascó no ha estat el mateix equip que a la primera part i, a més, el Vilafranca ha entrat en un periode dolç de joc en el que ha demostrat tot el seu potencial atacant.

En el minut 64, Sergi Moreno, en una espectacular rematada, ha aconseguit el 2-1 que ha obert una última mitja hora de recital. Quedava encara l´aportació individual de Víctor Oribe que, fins aquell moment, havia realitzat un molt bon partit, però no havia vist porta. Tres minuts després del 2-1, una bonica rematada creuada d´Oribe ha significat el 3-1 i en el minut 82, el mateix Oribe ha arrodonit la matinal particular i de l´equip amb un altre gol a passada de Santi Triguero.

En definitiva convincent triomf del Vilafranca que, ara sí, té pinta de clar candidat al play-off. El degà s´està fent un lloc d´honor a la Tercera Divisió.

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Duran (Albarrán 76´), Fontanils, Castillo, Eric Via, Medina (Boira 79´), Illescas, Oribe, Guti (Gestí 69´), Sergi Moreno, Santi Triguero

Ascó FC: Sergio López, Edu Vives, Argilaga, Socias, José Ramon, Artur Gòdia, Montané, Massana (Pau Ripoll 68´), Albert Virgili (Eric 46´), Guiu, Iván Cristino (Gerard 46´)

Arbitre: David Congost Larrosa. T.G: Sergi Moreno, Duran, Illescas // Montané, Socías, José Ramon (2) (T.V: 57´)

Gols: 0-1 Albert Virgili (7´); 1-1 Fontanils (12´); 2-1 Sergi Moreno (64´); 3-1 Oribe (67´); 4-1 Oribe (82´)

Incidències: Municipal de Vilafranca del Penedès. 250 espectadors