Victòria per la mínima del CB Sitges en l'inici de l'any

Resultats del partits del cap de setmana i horaris dels partits de la propera jornada pels equips del Club Bàsquet Sitges

Imatge d'arxiu

Sènior Masculí – Copa Catalunya – Grup 01 – jornada 11ª

Sagrada Família Claror “A” 70 - Bàsquet Sitges “A” 71

Marc, Jordi 10, Roger 17, Edu 18, Noel, Saladié 3, Xavi 7, Mauro 2, Gonzálvez 9,  Nacho 2,  Alex 6, Velasco 5.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover. Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials: 11-23  25-15  23-18  11-15

Inici del 2016 del Bàsquet Sitges amb un desplaçament a la pista del Sagrada Família Claror, amb els del Garraf en cinquena posició i cinc partits perduts, i el SAFA en vuitena posició, amb set partits perduts, desprès de l’aturada de Nadal on el Sitges havia jugat dos amistosos contra equips d’EBA (Igualada i Castelldefels), amb dues victòries.

El penúltim partit de la primera volta era transcendental per seguir aspirant a una plaça de fases d’ascens.
Inici de partit amb un Sitges encertadíssim en atac i intensíssim en defensa, amb un cinc inicial format per Nacho Velasco, Jordi, Gerard, Roger Pérez i Edu, minut cinc, 4-13; minut vuit, 7-22. Al final del 1r quart, 11-23.

Tot semblava ben encarrilat també a l’inici del segon quart,14-28, però les rotacions i la relaxació en defensa per creure’s que tot estava ja fet van fer que el SAFA anotés amb facilitat des la ratlla de 6,75, fins a quatre triples en aquest període, i que retallés les diferències fins el 36-38 del descans.

Al tercer quart, el SAFA prenia la davantera en el marcador, 44-42, i el Sitges no seria capaç de posar-se per davant en el marcador en tot el quart, minut cinc, 47-45; minut nou 57-52; al final del tercer quart, 59-56.

Al principi del darrer quart, el Sitges semblava trobar la línea de joc de l’inici del partit i capgirava el marcador per posar-se per davant al minut dos, 59-63, però el SAFA responia amb un altre parcial (7-0), 66-63, amb un Bàsquet Sitges que no anotava cap cistella del minut dos fins el minut set, 66-65, i entravem en el darrer minut amb el marcador 70-65. Dos tirs lliures transformats per l’Edu, a manca de 36 segons, 70-67, i atac del SAFA, amb llançament triple fallat a manca de 12 segons; ràpida penetració de Mauro, que anota, 70-69; falta personal comesa per el Sitges sobre el jugador del SAFA, Gil, que llança i falla els dos tirs lliures; rebot del Sitges; contraatac de Mauro, que dobla la pilota per l’Edu que anota sobre la botzina, 70-71, i final del partit.

Victoria in extremis del Sitges, que es situa en la quarta posició empatat amb el Roser. La propera jornada, que serà l’ultima de la primera volta, el Sitges jugarà a Pins Vens, a les 19:00 hores, contra el Cèltic Bàsquet Molins “A”.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 06

C.B. Cubelles 72 - Bàsquet Sitges “B” 45

Guillem Albes, David Almirall , Hamzah Baig, Guillem Ballús, Roger Dagà, Eugenio Hernández, Jordi Noguer, Lucas Pérez, Oscar Porras, Albert San José, Brandon, Cristian.

Entrenador: Rubén Hernández.

El proper partit, dissabte a Pins Vens, a les 17:00 hores, contra l’A.D. Torreforta “B”.

Júnior  Masculí - Nivell “B” – Grup 04

Bàsquet Sitges “A”

Jornada de  D E S C A N S.

El proper partit, dissabte a Pins Vens, a les 12:00 hores, contra el C. B. Corbera Blau.

Cadet “A” – Masculí – Regular – Nivell A2 – Grup 03

El proper partit, dissabte a Pins Vens, a les 10:30 hores, contra el C.B. Corbera.

Cadet “B” – Masculí – Regular – Nivell C2 – Grup 03

Bàsquet Sitges “B”

El proper partit, dissabte a Pins Vens, a les 12:00 hores, contra l’A.E. L’Esquitx St. Sadurní.

Infantil “A” – Masculí – Regular – Nivell B1 – Grup 06

El proper partit, dissabte a Pins Vens, a les 10:30 hores, contra el Lestonnac.

Pre-infantil “A” – Masculí – Regular – Nivell B1 – Grup 02

El proper partit, dissabte a Pins Vens, a les 9:00 hores, contra l’ A.E. Sant Andreu Natzaret Groc.

Mini “A” – Masculí – Regular – Nivell B2 – Grup 07

El proper partit, dissabte a Pins Vens, a les 12:00 hores, contra el C.B. Sant Andreu Negre.

Mini “B” – Masculí – Regular – Nivell C2 – Grup 06

Miquel Lledó, Oscar Miró, Jan Prat, Pol Velasco, Luan Mayoral, Jonathan Coleto, Nacho Giménez, David Fernández, Biel Reinon.

Entrenadors: Anna Robert i Roger Matas.

El proper partit, dissabte a Pins Vens, a les 10:30 hores, contra el Toyota Starbaix C.B. L’Hospitalet Blau.

Pre-Mini “A” – Masculí – Regular – Nivell B2 – Grup 03

Sergi, Carlos, Pablo, Marc E., Marc A., Joan, Juan, Joel, Marc G., Jan, Adrià, Lucas, Biel, Uriel i Eric.

El proper partit, jornada de DESCANS.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca  62 - C.B. Sant Just “A” 48

Andrea 11, Laura Ripoll 6, Alba 9, Marta Figueras, Sandra 12, Pat 5, Elia 4, Anna 4, Marta Alcalà 3 i Cristina 8.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

Parcials:   20-13  14-13  12-12  16-10

El C.B. Sant Just és l’actual quart classificat de la lliga i en principi no semblava ser un equip a l’abast del Bàsquet Sitges. Les sitgetanes, però, han anat, mica en mica durant la temporada, deixant enrere part de la seva irregularitat, que les impedia competir amb possibilitats d’èxit amb equips capdavanters de la classificació.

En aquesta ocasió el partit ha sortit rodó, les jugadores del Bàsquet Sitges no han perdut en cap moment la concentració defensiva i, per altra banda,  la fluïdesa atacant ha permès assolir els 62 punts davant un C.B. Sant Just que només encaixava de mitjana 46 punts per partit. I el més important, no ha estat una victòria fàcil, s’ha hagut de treballar durant 40 minuts per poder conquerir l’objectiu que no era altre que arribar a guanyar el partit número 7 i tractar de consolidar-se en una posició a la classificació que permeti oblidar-se d’estar pendents d’evitar la promoció i sí de tractar de lluitar per arribar el més alt possible.

El proper partit, dissabte a les 18:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Corbera.

Sots 21 Femení – Nivell “A” - Grup 01

C.B. Alisos 44 - Bàsquet Sitges 20

Nerea, Marina, Ariana, Xana, Anna, Federica, Andrea.

El proper partit, el diumenge, a les 17:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Vilatorrada.

Cadet – Femení – regular – Nivell B2 – Grup 05

Bàsquet Sitges

Núria, Judit, Jana, Nina, Berta, Anna, Alba, Xènia, Ainhoa, Maribel, Sara, Marta.

Entrenadors: Roger Romagosa i Núria Sales.

El proper partit, dissabte a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Sant Andreu “A”.

Infantil – Femení – regular – Nivell B1 – Grup 01

Pre-infantil – Femení – regular – Nivell C – Grup 03

El proper partit, dissabte a les 09:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Igualada “B”.

Mini “A” – Femení – regular – Nivell C1 – Grup 04

El proper partit, dissabte a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del Centre Catòlic L’Hospitalet “B”.