Primera Catalana Grup 2, 2015-16

El Vilafranca encadena el tercer triomf consecutiu al camp del Morell i es consolida en zona de play-off

Els jugadors del Vilafranca celebrant la victòria. Eix

Morell-Vilafranca 0-2

Un pas més en la bona direcció. El Vilafranca està vivint el millor moment de la temporada i al camp del Morell va sumar la tercera victòria consecutiva després de les aconseguides davant el Cerdanyola (1-0) i l´Ascó (4-1). El 2016 està sent fructífer pels penedesencs que es consoliden a la zona de play-off d´ascens a Segona B i comencen a somiar amb l´objectiu final de l´ascens de categoria.

El triomf al camp del Morell va ser més que just. El Vilafranca va oferir un molt bon nivell de joc i, a més dels dos gols, va tenir diverses oportunitats per aconseguir-ne algun més i acabar d´arrodonir el marcador. En els primers minuts ja es va veure que l´equip d´Iván Moreno sortia amb ganes de resoldre, però no va ser fins passada la mitja hora quan els quadribarrats van trobar el camí de la porteria de Miki.

En el minut 35, una centrada d´Oribe, que està en un moment dolç de joc i de forma, la va rematar amb el cap al fons de la xarxa Medina (0-1). Al cap de tres minuts, sense que el Morell pogués reaccionar, els mateixos protagonistes de l´acció del 0-1 van fabricar el 0-2. Oribe executa un córner i Medina remata al fons de la xarxa. Els dos gols consecutius van deixar mig KO al Morell que fins el descans no va donar senyals de vida.

A la segona part la decoració no va variar massa. El Morell, necessitat de punts, va tractar de buscar la porteria de Ramos amb més insistència, però el Vilafranca, que en darrer mes també ha millorat molt el seu treball defensiu, va controlar les escomeses locals. A més, a la contra, els d´Iván Moreno van seguir generant perill, sobretot en una oportunitat d´Oribe en el minut 74 que va acabar aturant Miki.

En el minut 83, el partit hauria pogut patir un tomb amb un penal a favor del Morell que el jugador local Saddik va enviar als núvols. L´errada va acabar d´ensorrar els ànims dels tarragonins que ja no van tenir més forces per tornar a inquietar Miguel Ramos. Al final, un plàcid 0-2 que fa veure el futur més immediat amb optimisme. De moment, el proper cap de setmana toca visita a Vilatenim per jugar contra el Figueres. Ja no hi ha res díficil pel Vilafranca.

Morell: Miki, Adrià, Julve (Fàbregas 81´), Sangrà, Angel, Prince (Jaime 62´), Oribe, Bicho, Sellarès, Roca, Saddik

Vilafranca: Miguel Ramos, Albarrán, Eric Via, Fontanils, Medina. Gestí (Burlutsky 88´), Oribe, Guti (Aitor Casas 79´), Boira (Maliev 89´), Santi Triguero

Arbitre: Edward Miguel Gonzales. T.G: Adrià // Santi Triguero, Boira, Aitor Casas. T.V: Miguel Marañón (delegat Morell)

Gols: 0-1 Medina (35´); 0-2 Medina (38´)