Victòria en el primer partit de l'any del CB Sitges

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01

Bàsquet Sitges “A”  73 - Cèltic Bàsquet Molins “A” 54

Marc 10, Jordi, Roger 4 , Edu 9, Noel 3, Saladié, Xavi 10, Mauro 4, Gonzálvez 22,  Nacho 6,  Alex, Velasco 5.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover. Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials: 16-9  20-17  21-16  16-12

Primer partit del 2016 a casa i últim partit de la primera volta, el que enfrontava el passat dissabte a Pins Vens, al Bàsquet Sitges i al Cèltic Bàsquet Molins. El Sitges lluitant per mantenir-se a la zona de play-off d’ascens, i el Molins per fugir de la zona de play-off de descens.

El locals, amb el cinc inicial format per Marc, Pérez, Riu, Gerard i Velasco, prenen la iniciativa en el marcador, 7-0 minut tres, amb un triple de Gerard, que iniciaria el seu particular recital, però el Molins, amb un parcial de 0-7, empata el partit al minut vuit. Reacció local que, abans de finalitzar el quart, torna prendre la iniciativa en el marcador, per finalitzar 16-9.

Al segon quart, incomprensiblement, els àrbitres comencen a collar al Bàsquet Sitges a personals i a violacions del reglament, amb un criteri desigual a les dues zones. Afortunadament, el Sitges no cau en la provocació arbitral de protestar i continua amb el bon joc i controlant el marcador, minut sis, 29-19; al final del quart, 36-26, tot i ser sancionat amb 13 llançaments de personal per solament 2 a favor.

Al tercer quart, el Sitges segueix a lo seu, que era guanyar el partit, especialment el Gerard que, amb 22 punts (4 triples) va ser el jugador més destacat, i els àrbitres també continuen obsessionats a voler igualar un partit que ja estava decantat del costat del Sitges, minut sis 53-31; al final del quart, al marcador 57-42. Al final del tercer quart, a l’acta del partit,  25-11, en el còmput del casiller de les personals de cada equip.

Al darrer quart,i per allò de maquillar l’acta del partit i equilibrar les personals, al Sitges solament li varen xiular 5 personals i al Molins 10, el marcador final, 71-54.

Aquesta mateixa crònica però amb el resultat a l’inrevés podria semblar una excusa, però és precisament per això que la fem avui, que el Sitges ha guanyat, tot i que amb aquest arbitratge, amb un marcador igualat, no sabem què hagués passat...

Proper dissabte, 23 de gener, primer partit de la segona volta a Pins Vens, a les 18:00 hores, contra el Tenea C.B. Esparraguera, un dels cinc equips que ha guanyat al Sitges.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 06

Bàsquet Sitges “B” 53 - A.D. Torreforta “B” 56

Guillem Albes, David Almirall , Hamzah Baig, Guillem Ballús, Roger Dagà, Eugenio Hernández, Jordi Noguer, Lucas Pérez, Oscar Porras, Albert San José, Brandon, Cristian.

Entrenador: Rubén Hernández.

El proper partit, dissabte a Pins Vens, a les 16:00 hores, contra l’A.E. L’Esquitx St. Sadurní.

Júnior  Masculí - Nivell “B” – Grup 04

Bàsquet Sitges “A” 59 - C. B. Corbera Blau 54

L'equip júnior ha pogut salvar un partit en el que només ha guanyat l'últim quart, i on, al segon quart, només ha anotat...dos punts!. Les temperatures fredes han congelat les idees i les aptituds de l'equip que s'ha deixat mullar l’orella per un equip inferior tècnicament i molt superior en esperit.

El millor, la lliçó que hauran après aquells de l'equip que els importi donar sempre una bona imatge, independentment de la fortuna i l'encert en les jugades. En l'apartat anotador destaca, com no, l'Otto amb 27 punts.

El proper partit, dissabte a Pins Vens, a les 12:00 hores, contra el Bàsquet Molins.

Cadet “A” – Masculí – Regular – Nivell A2 – Grup 03

Bàsquet Sitges “A” 71 - C.B. Corbera 60

Parcials: 22-18   12-17   21-14   16-11

Primer partit de la fase regular en A2. No va ser un partit fàcil, si bé al primer quart sortim centrats i en tromba, marxant-nos de 8 en els primers 7’ gràcies a una bona defensa i bones sortides en contraatac, més l'encert des de 6,25, dos triples seguits en el primer minut.

Els últims 3’ d'aquest quart vam caure en un relax defensiu que ens va demostrar que els de Corbera no venien de passeig i encara que es guanya el quart, ells van agafar confiança i es van assentar en el camp. El Corbera va seguir en dinàmica creixent i va aconseguir un parcial de 16-2 en 6’. Minut per la nostra banda, canvi a pressió tot el camp, i salvem els mobles, marxant al descans amb un marcador de 34-35.

La visita al vestuari va ser el convenciment que havíem de recuperar el nostre senyal de joc, córrer contraatacs i assegurar el nostre rebot defensiu. Des d'una zona 3-2 assegurem el rebot i vam tornar a córrer. Guanyem aquest quart i recuperem el desavantatge, marxant-nos de 6 punts.

Últim quart amb les mateixes premisses. Augment de l'avantatge, arribant al minut 9 amb una diferència de 14 punts, reduïts a 11 després d'un triple final del Corbera.

El proper partit, dissabte a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del Club Nou Bàsquet Vilanova “A”.

Cadet “B” – Masculí – Regular – Nivell C2 – Grup 03

Bàsquet Sitges “B” 56 - A.E. Esquitx St. Sadurní 57

El proper partit, diumenge a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Piera Blau.

Infantil “A” – Masculí – Regular – Nivell B1 – Grup 06

Bàsquet Sitges “A” 77 - Lestonnac 46

El proper partit, dissabte a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Diagonal Mar–Front Marítim.

Pre-infantil “A” – Masculí – Regular – Nivell B1 – Grup 02

Bàsquet Sitges “A” 52 - A.E. Sant Andreu Natzaret Groc 56

El proper partit, dissabte a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Neus.

Mini “A” – Masculí – Regular – Nivell B2 – Grup 07

Bàsquet Sitges “A” 54 - C.B. Sant Andreu Negre 73

El proper partit, dissabte a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Abrera Vermell.

Mini “B” – Masculí – Regular – Nivell C2 – Grup 06

Bàsquet Sitges “B” 32 - Toyota Starbaix C.B. L’Hospitalet Blau 61

Miquel Lledó, Oscar Miró, Jan Prat, Pol Velasco, Luan Mayoral, Jonathan Coleto, Nacho Giménez, David Fernández, Biel Reinon.

Entrenadors: Anna Robert i Roger Matas.

El proper partit, dissabte a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del BM. Viladecans “A”.

Pre-Mini “A” – Masculí – Regular – Nivell B2 – Grup 03

Bàsquet Sitges “A”

Sergi, Carlos, Pablo, Marc E., Marc A., Joan, Juan, Joel, Marc G., Jan, Adrià, Lucas, Biel, Uriel i Eric.

Jornada de  D E S C A N S.

El proper partit, dissabte a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Corbera Vermell.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 02

C.B. Corbera 51 - Bàsquet Sitges – La Oca 56

Andrea, Laura Ripoll, Alba, Marta Figueras, Sandra, Pat, Elia, Anna, Marta Alcalà i Cristina.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

El proper partit, dissabte a les 19:45 hores, a Pins Vens, contra el Bàsquet Molins “B”.

Sots 21 Femení – Nivell “A” – Grup 01

Bàsquet Sitges 41 - C.B. Vilatorrada 65

Nerea 3, Jana 3, Marina 10, Ariana 2, Xana 3, Anna 5, Federica 8, Aina 5, Andrea 2.

Parcials: 8-12   9-15   9-21   13-19

Partit perdut de les nostres sots21. La diferència de punts en el marcador no reflexa el joc de les sitgetanes, ja que des de l’'inici van deixar-se la pell en una bona pressió defensiva i jugant en equip en atac. El fet que provoca aquesta derrota va ser les nombroses cistelles fàcils fallades, es van recuperar pilotes, es va fer que a les visitants els hi costés passar el mig camp, però el fet de fallar a sota cistella els contraatacs, les jugades i les dobles oportunitats en rebot, va provocar que les visitants, que sí que van tenir un gran encert, se'n anessin mica en mica en el marcador provocant la diferència de 24 punts.

El proper partit, el diumenge, a les 17:30 hores, desplaçament a la pista del Càmping Bianya Roser.

Cadet – Femení – Regular – Nivell B2 – Grup 05

C.B. Sant Andreu “A” 50 - Bàsquet Sitges 44

Núria, Judit, Jana, Nina, Berta, Anna, Alba, Xènia, Ainhoa, Maribel, Sara, Marta.

Entrenadors: Roger Romagosa i Núria Sales.

Parcials: 14-6    12-13   12-14   12-11

Començament de fase agredolç pel cadet, que malgrat competir durant 40 minuts, s’ha vist per darrere del marcador en tot moment. S’han vist bones accions ofensives, sobretot al segon i tercer quart, i en defensa l’actitud ha estat bona. Però s’han comés els mateixos errors que s’havien vingut observant durant la fase prèvia: es perden pilotes no forçades, molts atacs no tenen els espais i la circulació de pilota necessaris per obtenir bones posicions de llançament, i falta agressivitat amb la pilota. A més, des de la banqueta, no s’ha estat capaç d’aturar la principal anotadora rival ni transmetre com fer moure una defensa, que en molts moments suposava quatre jugadores tancades dins l’ampolla.

Durant els minuts en què les nostres han tingut paciència ofensiva i agressivitat, les sitgetanes han estat millors, però la poca evolució en el joc i els dubtes en atac, segueixen condemnant l’equip a marcadors massa curts. Les sensacions globals han estat bones, però cal corregir els problemes endèmics.

El proper partit, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Ribes.

Infantil – Femení – Regular – Nivell B1 – Grup 01

Bàsquet Sitges

El proper partit, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Femení Cornellà.

Pre-infantil – Femení – Regular – Nivell C – Grup 03

C.B. Igualada “B” 43 - Bàsquet Sitges 50

Parcials: 7-12   10-11    16-16   10-11

Dissabte començàvem la fase regular a Igualada on les sitgetanes havien de recuperar les sensacions positives dels últims partits. Tot i sortir de l’encontre guanyadores i felicitar-les per iniciar l’any amb victòria, anotar que encara queda feina per fer, ja que en defensa van mostrar-se irregulars. També, com a punt feble, destacar les pèrdues de pilota. No obstant, les nostres noies van córrer molt bé al contraatac i aquest fet va facilitar avançar-nos en el marcador en diversos moments del partit.

El proper partit, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Corbera.

Mini “A” – Femení – Regular – Nivell C1 – Grup 04

Centre Catòlic L’Hospitalet “B” 25 - Bàsquet Sitges 56

Parcials: 2-9  4-12  3-6  0-8   9-3  5-4  2-4  0-10

Partit disputat en Hospitalet contra el Centre Catòlic on hem demostrat en gran part de l’encontre la bona feina com equip, alhora d'estar concentrades i cadascuna fent la seva feina, i en tot moment lluitant per la pilota.

El proper partit, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C.B. La Mercè.