Tercera Divisió Grup 5, 2015-16

El Vilafranca perd davant el Gavà un partit que s'ha resolt en el darrer minut

Vilafranca - Gavà . Ramon Filella

Vilafranca 3 - Gavà 4

Espectacle, però sense premi. El Vilafranca ha patit aquest migdia una frenada en la seva carrera cap a la promoció d´ascens després de perdre davant el Gavà en un duel especialment intens i emocionant que s´ha acabat resolent en el temps de descompte. De fet, amb 3-3 en el marcador i en el minut 90 de joc, el Vilafranca ha reclamat penal per unes mans del gavanenc Forti que han semblat força clares, però que l´àrbitre ha considerat involuntàries. En l´acció posterior, una ràpida jugada del Gavà ha finalitzat amb un rematada de Boris que ha significat el 3-4 final.

Ha estat el punt i final a una matinal de futbol de gran qualitat però en la que el Vilafranca no ha pogut sumar cap punt. El duel ja s´ha iniciat amb força i en el minut 5 una centrada d´Albarrán l´ha rematada amb el cap al fons de la xarxa Santi Triguero (1-0). Era el gol número 200 de Triguero en la seva trajectòria a Tercera Divisió.

El Gavà, però, no ha tardat a reaccionar i en el minut 12 Boris, que ha arribat a l´equip del Baix Llobregat aquesta mateixa setmana, empatava en una bonica acció personal (1-1). A partir d´aquí, el Vilafranca ha començat a controlar el joc amb claredat i han arribat oportunitats del mateix Triguero, d´Oribe i de Medina, però entre el porter Eric i la mala punteria han evitat el gol. Per contra, el Gavà, letal en les seves aproximacions, ha tornat a marcar en el minut 25 gràcies a Raíllo.

Abans de la mitja part, Gestí, aprofitant una passada de mestre d´Oribe, ha marcat i ha certificat l´empat (2-2) en un primer temps certament brillant per part dels dos conjunts. El segon temps ha continuat amb el mateix paràmetre de bon joc i en el minut 56 Raíllo sorprenia la defensa vilafranquina i el porter Kilian (que al descans havia substituit un tocat Ramos) aconseguint el 2-3.

L´equip penedesenc no s´ha rendit i en el minut 69 una centrada-xut d´Albarrán s´ha enverinat de tal manera que ha acabat superant el porter Eric Alcaraz (3-3). En el minut 85, els locals s´han quedat amb deu homes per l´expulsió d´Illescas i ja en l´afegit ha arribat l´acció combinada del penal no assenyalat al Vilafranca i el gol definitiu del gavanenc Boris pel 3-4.

Santi Triguero i Ayala

El duel ha estat especial per a Triguero que ha arribat als 200 gols a Tercera Divisió. Triguero va començar la seva trajectòria en el món del futbol l´any 1996 i 20 anys després continua en plena forma. L´any passat va ser el “pitxitxi” de Tercera i enguany ja ha sumat 13 gols.

Per la seva banda, a les files del Vilafranca ha debutat l´andalús Ayala que ha arribat aquesta setmana procedent del San Roque de Cádiz de la Tercera Divisió. Ayala sobreix la baixa de Sergi Moreno

Fitxa tècnica:

Vilafranca: Miguel Ramos (Kilian 46´), Albarrán, Fontanils, Castillo (Boira 74´), Eric Via, Medina, Illescas, Oribe, Gestí, Guti (Ayala 80´), Santi Triguero

Gavà: Eric Alcaraz, Joel, Jaime, Dani Iglesias (Eric Pujol 79´), Cazorla, Pla, David Jiménez, Iu (Forti 75´), Raíllo, Boris, Cano (Marco 50´)

Arbitre: Oscar Carballo Vázquez (Barcelona). T.G: Oribe, Eric Via, Castillo, Iván Moreno (entrenador), Illescas (2) (T.V: 85´) // Iu, Joel

Gols: 1-0 Santi Triguero (5´); 1-1 Boris (12´); 1-2 Raíllo (25´); 2-2 Gestí (36´); 2-3 Raíllo (56´); 3-3 Albarrán (69´); 3-4 Boris (90´)

Incidències: Municipal de Vilafranca del Penedès. 200 espectadors