Tercera Divisió Grup 5, 2015-16

El Vilafranca goleja el Palamós a domicili i consolida la seva posició a la zona de play-off

Alegria dels jugadors del Vilafranca a Palamós. Eix

Palamós-Vilafranca 0-3

Imparables. El Vilafranca no sembla tenir aturador aquesta temporada i a la Costa Brava va donar un altre pas endavant en el seu camí cap el play-off d´ascens després de superar amb solvència el Palamós en el seu propi estadi (0-3). Es la quarta victòria consecutiva lluny de Vilafranca d´un equip que enguany té moltes ganes de trencar les estadístiques.

El duel, malgrat el 0-3, no va ser fàcil. Durant la primera mitja hora hi va haver molta igualtat i en el minut 30, a més, el local Lladó va enviar una pilota al travesser en una jugada que hauria pogut canviar perfectament el signe del partit. El futbol sempre és capriciós i al cap de quatre minuts el penedesenc Medina, en una bona rematada de cap, sí que marcava i situava el 0-1 amb el que es va arribar al descans.

La segona part va començar amb domini del Palamós i amb un Vilafranca poc tens. El local Herrera va poder empatar en el minut 58 en una rematada des de l´interior de l´àrea, però entre el pal i Miguel Ramos ho van evitar. En canvi, en el minut 64, un xut estratosfèric d´Illescas des de 45 metres va sorprendre Bayona que, malgrat tocar la pilota, no va poder evitar el 0-2.

El golàs d´Illescas va ser, ara sí, definitiu. El Palamós, a més, va patir l´expulsió de Pastor al cap de cinc minuts i la història del partit es va acabar. Encara, però, hi va haver temps per a gaudir d´un altre gol de primer nivell obra d´Oribe que en el minut 80 de joc va enviar una pilota al mateix escaire de la porteria de Bayona. Va ser el 0-3 que completava una tarda per a emmarcar del Vilafranca.

Els penedesencs segueixen en zona de play-off i el proper diumenge juguen a la Verneda davant el Júpiter un altre duel que els pot acostar encara més a la meta. L´actual plantilla del Vilafranca fa oposicions per a ser el millor de la història del club. Veurem.

Palamós: Bayona, Ayala, Cano, Pastor, Subi, Matamala, Agi, Lladó (Del Moral 65´), Moha (Feixas 60´), Herrera (Marc Medina 68´), Barrera

Vilafranca: Miguel Ramos, Albarrán, Fontanils, Castillo, Eric Via (Aitor Casas 81´), Medina (Boira 75´), Gestí, Oribe, Guti (Ayala 63´), Illescas, Santi Triguero

Arbitre: Oliver Castaño Coso (Tarragona). T.G: Moha, Barrera. T.V: Pastor (67´) // Castillo, Fontanils, Iván Moreno (entrenador)

Gols: 0-1 Medina (34´); 0-2 Illescas (65´); 0-3 Oribe (80´)

Incidències: Nou Estadi de Palamós. 200 espectadors