L'AB Vendrell cau a la pista del Ciutat Vella i suma la tercera derrota consecutiva

Els taronges cedeixen per 75-67, perden una posició a la taula i dissabte caldrà derrotar al cuer

Plantilla del sènior masculí de l'AB Vendrell . Eix

Després de posicionar-se en promoció d’ascens, els vendrellencs han encadenat tres derrotes consecutives, la darrera aquest passat diumenge a la pista del Ciutat Vella. Davant un equip molt necessitat, els barcelonins arribaven al matx penúltims i acumulant cinc desfetes consecutives, els del Vendrell cedien per 75-67, en un encontre on els locals van posar més arguments per emportar-se’l. Tot i la mala dinàmica, els de Dani Ventosa, només perden una posició a la taula, amb un balanç de 10-9, el mateix que tenen tres equips més, són sisens, gràcies al bàsquet average general.

El partit començava igualat, amb 11-8 al lluminós, cinc punts consecutius d’Alejandro Cereto i un triple d’Eloi Galofré donaven un 0-8 als visitants que deixaven  un 11-16 a tres minuts de tancar el primer quart; els locals, contestaven amb la mateixa moneda, 8-0 i 19-16, tot i que els taronges capgiraven el marcador 19-20, al final del primer període. El segon quart, va estar molt igualat, amb protagonisme de les defenses i amb errades per part dels dos equips, es tancava amb un parcial de 16-15, que significava un empat 35-35 al descans. A la represa, es va poder veure un Ciutat Vella molt més intens, un parcial inicial de 7-1, els donava la iniciativa 42-36; els del Baix Penedès anaven a remolc, però, dos triples de Cereto i Galofré, molt encertats durant tot el partit, acostava als seus fins el 52-50 a tres minuts de tancar aquest tercer període, al qual s’arribava amb un 56-52 que ho deixava tot obert de cara al quart final. Un darrer període que començava amb un 0-4 favorable als vendrellencs, nou empat 56-56, però, un triple dels de Barcelona, els esperonava i aconseguien clavar un parcial de 9-0, que acabaria sent definitiu, davant un equip visitant superat, precipitat i amb poca actitud, que els donava un 65-56 a 6.30 del final.

Hi havia temps per aconseguir la remuntada, encara que les sensacions dels visitants no eren bones, i el Ciutat Vella amb una bona circulació de pilota, superava la defensa zonal plantejada pels vendrellencs, que es van acostar fins un 72-66 a 1.40 de la fi; malauradament, els locals van estar fins en els tirs lliures i van acabar de sentenciar el partit. Cal passar pàgina i centrar-se en derrotar l’IPSI, el cuer, un conjunt molt necessitat, que visitarà Coma-ruga el proper dissabte, en un encontre que de ben segur no serà fàcil.

AB Vendrell: Kinoshita, Cereto (21), Galofré (24), Miguel (6), Rovirosa (6), Mateu, Nieto (4), Borjas (4), Galán (2) i Thiam.

Parcials: 19-20, 16-15 (35-35), 21-17 (56-52), 19-15 (75-67).

Nova derrota del sènior femení i victòria del sènior B masculí

El sènior femení sumava la tercera derrota consecutiva, al caure per 52-61 davant el Nou Esplugues, en un partit, on van anar a remolc del seu rival després d’un mal començament. Les taronges, estan situades en la dotzena posició, amb un balanç de 6-12, en zona de promoció de permanència a segona catalana. Diumenge visitaran la pista del Castellbisbal.

El sènior B masculí, guanyava per 66-70 a la pista dels Monjos B, una victòria molt valuosa. Els vendrellencs, són dotzens, amb un balanç de 8-12 en zona de promoció de permanència a la tercera catalana. Dissabte rebran la visita del líder Vila-seca.

El junior masculí d’interterritorial, cedia per 62-59 a la pista del Cerdanyola, una derrota que els hi costava el liderat. Ara, els taronges, són segons amb un balanç de 13-3, a l’espera de rebre dissabte la visita del Nou Bàsquet Olesa.