El primer equip es retroba amb la victòria

FF VILANOVA CE “A”. Eix

FF VILANOVA CE 4-1 PALLEJÀ CF “B”
Jornada 18 - Primera Divisió Femení - Grup 1

Després de jornades sense guanyar, les vilanovines es retroben amb la victòria davant el Pallejà. En el partit de l’anada, les vilanovines tan sols van esgarrapar un puntet a domicili després de deixar escapar la diferència inicial de 0-2.

Diumenge passat, el partit va ser diferent. Les vilanovines van estar concentrades i intenses de principi a fi. Les jugadores de Raúl Giménez van saber llegir tàcticament el partit i van canalitzar el joc entre línies, donant amplitud i profunditat en els moments oportuns del partit. La ràpida circulació de l’esfèric i la superioritat en totes les línies van suposar la diferència en el marcador. Tot just en el minut 18, Cristina Pérez obria el marcador per avançar les vilanovines en el partit. Minuts més tard, Maria Villa ampliava diferències fruit d’un gran xut des de fora de l’àrea.

Abans del descans, el Pallejà escurçava distàncies amb un gol de Judit Sáez que aprofitava una errada defensiva i feia pujar el 2-1 al marcador amb el qual s'aniria al descans.

A la represa, l’equip es va mantenir compacte en la majoria dels minuts, havent de millorar alguns aspectes, les línies es van mantenir fortes i consistents tret d’algun error que el van saber corregir, com algun contracop puntual de les pallejanenques. Al començament de la segona part, Nerea Valero va provocar el penal que Mariona Sol va transformar i que va servir per posar una mica més de tranquil·litat al partit. Les locals van pressionar la sortida de pilota, evitant que les de Pallejà poguessin sortir còmodes des del seu propi camp. Durant els minuts restants, les de Vilanova van gaudir de diverses ocasions de gol. No va ser fins al minut 80 que Yvonne Villegas va recollir una pilota a la frontal de l’àrea per fer un bon gol que deixava gairebé sentenciat el partit. “Seguim amb la línia ascendent, el treball d’aquestes últimes setmanes és molt bo. La valoració del partit és positiva, seguirem treballant de valent per col•locar aquest equip on realment es mereix” afirma Raúl Giménez.

Aquest cap de setmana l’equip es desplaçarà a Sant Boi de Llobregat per disputar el partit, corresponent de la jornada 19, dissabte 20 a les 18.30h.

Fitxa tècnicaI:

FF VILANOVA CE “A”: Nerea Domingo, Eli Cuenca, Ariadna Silva, Maria Villa, Yvonne D. Villegas, Mariona Sol, Veronica Capobianco, Joana Quintero, Aida Romo, Meritxell Atoche i Cristina Pérez. A la banqueta: Ariadna Jené, Elisabeth Anglada, Carolina Amaris, Verónica Caracena, Aida Pagès i Nerea Valero. Entrenador: Raúl Giménez.

GOLS: 1-0 Cristina Pérez (min. 18), 2-0 Maria Villa (imin. 25), 2-1 Judit Sáez (min. 28), 3-1 Mariona Sol (min. 50) i 4-1 Yvonne Villegas (min. 80).