Tercera Divisió Grup 5, 2015-16

El Vilafranca guanya al Júpiter a domicili i escala fins la tercera posició de la classificació

Júpiter - Vilafranca . Armand Beneyto

Júpiter-Vilafranca 1-2

Històric. El Vilafranca continua una setmana més amb el seu particular idili amb l´actual lliga 2015/2016 i aquest matí a La Verneda davant el Júpiter ha aconseguit la cinquena victòria consecutiva lluny de casa, un récord en la història del Vilafranca a Tercera Divisió. Els d´Iván Moreno han tancat el temut cicle de cinc desplaçaments en les últimes sis jornades de la millor manera possible, és a dir, amb un espectaculat 5 de 5. L´equip ja és tercer i, a dia d´avui, l´optimisme al club és màxim.

La visita a La Verneda no era fàcil pels quadribarrats que han començat el partit molt concentrats i sense permetre alegries atacants als barcelonins. Després d´un primer quart d´hora igualat, en el minut 16 una brillant jugada individual d´Oribe, que ha entrat a l´àrea amb pilota controlada superant diversos rivals, ha acabat amb un bonic xut creuat que ha superat per baix Víctor i ha significat el 0-1.

El gol en contra ha deixat mig tocat al Júpiter que ha tardat força estona a acostar-se amb perill als dominis de Miguel Ramos. Per la seva banda, el Vilafranca, amb la força que donen els bons resultats precedents i tenir el duel encarat, ha controlat el joc amb autoritat i ha seguit buscant la porteria de Víctor. Quan tot semblava que el 0-1 seria el resultat al descans, en el minut 44, una pilota que ha caigut als peus de Víctor Oribe a la frontal de l´àrea gran, ha acabat amb una espectacular canonada del vilafranquí que ha entrat com un coet a la porteria de Víctor (0-2).

El duel estava encarrilat, però només començar la segona part, el local Quim Solano, que acabava d´entrar al terreny de joc després del descans, ha retallat distàncies i ha situat l´1-2. Malgrat encaixar el gol, el Vilafranca no ha perdut la serenitat i ha sabut controlar les escomeses barcelonines. A més, ha continuat buscant la porteria de Víctor i en el minut 58, Santi Triguero ha tingut l´1-3 a tocar però la seva rematada ha acabat sortint ben a prop del pal.

El Júpiter ho ha intentat en el darrer tram d´enfrontament, però les seves ocasions no han estat molt clares. Els minuts han anat passant fins que el Vilafranca ha aconseguit certificar un altre triomf a domicili que continua consolidant l´equip en la zona de play-off d´ascens. Tal i com va la lliga, els d´Iván Moreno hauran de lluitar amb Montañesa, Gavà i Europa per tres places. El somni està una mica més a prop.

C.E.Júpiter: Víctor, Adrià, Ignasi, Anàs, Marc Auhfinger, Sergi Pérez, Mechi, Gueri (Julian 75´), Josu, Vives (Quim Solano 46´), Eric (Prat 67´)

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Albarrán, Fontanils, Castillo, Eric Via, Medina, Illescas (Boira 77´), Oribe, Gestí (Aitor Casas 90´), Guti (Ayala 84´), Santi Triguero

Arbitre: Brian Díaz Díaz (Vallès Occidental): T.G: Mechi, Marc Auhfinger, Josu, Quim Solano // Illescas, Medina, Albarrán; Miguel Ramos, Ayala

Gols: 0-1 Oribe (16´); 0-2 Oribe (43´); 1-2 Quim Solano (46´)

Incidències: Municipal de La Verneda. 250 espectadors