Victòria del Club Nou Bàsquet Vilanova contra l'Horta

Victòria del Club Nou Bàsquet Vilanova Sots 21. Eix

Lima Horta 60 – 72 Sots 21 A Club Nou Bàsquet Vilanova

Si voleu anar un dia d’aquests per Horta, pregunteu a qualsevol dels pares i mares dels que ens vàrem desplaçar al partit. No trobàvem el pavelló Virolai. Una senyora amb gos, un noi jove i una jugadora del Coll quasi ens envien a Vallvidrera. Per sort, en Salva, va agafar el timó de les operacions i no vam patir cap ensurt.

Bonic pavelló el del Lima. Els locals amb els colors fúcsia com els del Barça fa un parell de temporades. A la roda d’escalfament, els locals no deixaven de mirar als nostres. Quedava clar que es prenien el partit molt seriosament.

Comença el partit. Sortida vilanovina, Sugri, Rubèn, Genis, Àlex i Nil. Podeu posar a casa una de les musiques de Rocky. No per agressivitat. Si no de com es va treballar el partit. Xoc de trens i intercanvi de cops inicial. Pres tota la pista tal com fan els equips d’en Salva. El més semblant a la natació sincronitzada. Duresa inicial dels locals on va destacar l’amic del partit d’anada. L’àrbitre, no sé si en un afany de protagonisme excessiu (gestos, actuacions, decisions) o es perquè es com va pensar que podia agafar en curt el partit, no va estar a l’alçada. No va tenir nassos de marcar als dos jugadors locals que es van sumar a la festa muntada per el nostre amic. I va perdre els papers. Marxa a la banqueta, puntada a la cadira sense sanció. Protestes a la seva cara, en fi, complicant-se la vida. Primera cistella vilanovina del partit a 6:48 d’en Rubèn. La següent dels locals, un tir lliure 1-2 a 4:35. No perdíem la cara al partit. Només faltava una marxa més, 7-8 a 2:00. Cistella Sugri, triple Nil i una cistella d’en Genis ens fan arribar a la finalització del primer quart 7-15. Valoració dels jugadors al quart 11. 10 d’en Sugri.

El primer round va ser vilanoví. El segon quart va ser llarg com un dia sense pa. Com un boxejador que està tocat per els cops rebuts. I se t’agafa al cos (Ivan Drago mesurava 2 metres). El motiu va ser que en pocs minuts, l’equip es va posar en bonus. 10 faltes al quart. Els locals van aprofitar per aturar el partit i ficar molts tirs lliures (24/37 fi del partit). També amb una zona que semblava una faixa. Això ens va aturar i ens va perjudicar de sobre manera. Dos pivots a la pista i final del quart 14-21 per un marcador a la mitja part de 21-35. (falta tècnica a un jugador local amb el temps ja acabat). 15 valoració dels jugadors del quart, 5 d’en Genis. En cap moment va semblar que duia 6 mesos de baixa.

Abans de reprendre el joc, es va tirar el tir lliure de la tècnica. En Salva i l’Humbert van apostar per dos bases a la pista. El nostre oponent (Ivan Drago), estava tocat. I Rocky Balboa es volia aprofitar. La pilota va anar molt ràpida, molt. Els locals van intentar fer pressió a tota la pista i el Sots 21 va donar una lliçó de com es supera. Es van veure unes jugades increïbles. Es va demostrar el perquè estan jugant el millor bàsquet d’equips de base de Catalunya. I feina, molta feina. Cistelles importants de l’Arnau, l’Aleix se les tenia amb el nostre amic. 21-21 i fi del tercer període 42-57. 21 valoració dels jugadors, 8 del Arnau. Drago havia posat el seu genoll a la lona. Confiança.

Els cops rebuts per en Rocky Balboa (sobretot a la zona on no es xiulava res), va fer que la diferència de 15 baixés 9. Vàrem cometre l’errada de perdre una mica els nervis, això va permetre que el Lima veiés la possibilitat de la remuntada. Un triple inversemblant d’en Nil a tauler, ens va donar oxigen 50-62 a 7:11. En Rubén a la zona va anotar, també va agafar varis rebots i els va treure per jugar, el que va donar vida. 58-66 a 0:40 i de 2 d’en Javi.

Dos punts d’or. L’entrenador local va deixar la banqueta (jugava el sènior on deu jugar) i els darrers minuts del partit ja van ser faltes personals al nostre base i al Genís. Final del partit, 18-15 i 60-72. Valoració dels jugadors 12, 5 Nil al quart. Victòria de Rocky Balboa davant Ivan Drago. De prestigi. On l’equip va estar sublim. Primer els nostres tècnics que van gestionar fantàsticament els “tempus” del partit, movent les seves peces a la pista i saben trobar una resposta per cada situació (com fan des de l’inici de temporada). També els jugadors que es van entregar al màxim i no van caure amb les provocacions dels jugadors locals. Vull fer menció a la banqueta, doncs els que no jugaven van animar al màxim i així arriben els èxits. També als pares doncs van animar i saber estar a la pista. Un gust compartir aquesta temporada amb ells.

Dubtava per l’MVP del partit si per en Ruben que va fer un partit impressionant o en Sugri. Per aquest li dono al “animal” del equip. Un jugador que sempre suma. Es increïble el seu esforç en totes les facetes del bàsquet que de vegades no es veu. Defensant, atacant, anotant. El nostre Roger Sugrañes “Sugri”. Els seus números, 9 punts, 3/6 de 2 (50,%), 1/3 de 3 (33,33), 0/2 de tir lliure (0%), 13 rebots, 8 defensius, 5 ofensius, 2 faltes rebudes, 4 pilotes recuperades i 2 assistències per una valoració de 16.

Proper partit diumenge 28 al pavelló a les 12:00 davant el Castellar. No val a badar. L’objectiu es fer un 8/8 per dependre de la nostre feina per guanyar la lliga. S’ho mereixen. S’ho han guanyat a la pista.

Per acomiadar la crònica, el crit d‘en Rocky cercant a la seva dona després de la victòria. Adrianne, Adrianne!!!!

Sugri (9), Ricard (2), Arnau (5), Rubén (8), Javi (11) , Dani (2), Genís (15),  David (3), Aleix (8), Àlex (3), Gerard i Nil (6). Baixes Andreu i Marcel. Tècnics Salva i Humbert

Sots21 72 punts (15 Genis, 11 Javi, 9 Sugri), de 2 19/65 (29,23%), de 3 6/17, (35,29%), tirs lliures 16/31 (51,61%), 49 rebots (13 Sugri), 26 defensius (8 Sugri, 4 Ruben)  i 23 ofensius (5 Sugri, 4 Ruben), 27 faltes comeses, 26 faltes rebudes, 19 pilotes recuperades (5 Ruben, 4 Genis), 19 perdudes, 5 taps, 16 assistències (5 Javi, 4 Àlex) i valoració de 59 (16 Sugri, 10 Genis, 9 Arnau).

Parcials, 7-15, 14-21 // 21-21, 18-15