Igualtat en el derbi comarcal d'handbol

Cròniques dels partits del cap de setmana del CHVNG

Juvenil masculí

CH RIBES 20 - 20 HIPERSIMPLY CHVNG

En la tercera jornada d'aquesta segona volta del campionat, un Ribes invicte es presentava com a favorit per guanyar el derbi comarcal. Pel Vilanova el resultat d'aquest partit era una bona referència per mesurar l'evolució d'aquest equip que és un mix entre cadets i juvenils de primer any, amb solament dos jugadors juvenils de segon any. En l'anterior partit a Vilanova, els visitants es van portar els dos punts guanyant per cinc gols d'avantatge, encara que els blaus van competir a un bon nivell.

L'empat en aquest partit de tornada s'ha forjat sobre la base de dos components principals, una excel·lent defensa del Hipersimply que solament ha encaixat 20 gols i la capacitat tècnica de Pere i Enric que han disposat en la pista diferents solucions segons els recursos disponibles i els moviments tàctics del rival, amb evident èxit.

Però a més d'aquests dos factors, el grup s'ha lliurat amb generositat i ordre durant tot el partit. Han estat seixanta minuts intensos des del primer a l'últim. Els 13 jugadors han format un equip molt sòlid en el qual partit a partit es nota l'evolució en totes les línies.

La primera part ha començat amb un Ribes més encertat cara a gol que ell Vilanova, aconseguint un 6-2 en el minut 12. Però el joc d'equip dels de Pere i Enric han respost amb un 4-6 que ha deixat la primera part en un 10-8. En la segona, els locals han mantingut la renda de dos gols, però amb un Vilanova sempre ficat en el partit. Encara que a cinc minuts del final el Ribes ha aconseguit posar el marcador al seu favor amb un 19-16.

En aquest tram final del partit el Vilanova ha aconseguit estrènyer l'accelerador gràcies a les rotacions que ha gestionat la banqueta blava al llarg de la trobada. Fruit d'això han donat la volta al marcador posant-se a dos minuts del final un gol a dalt després d'un parcial de 0-4. Finalment un últim gol del Ribes ha aconseguit empatar el partit i deixar en taules aquest últim derbi comarcal.

En resum, la referència que era aquest partit per mesurar l'evolució de l'equip sembla que dóna resultat positiu. Per tant, a seguir treballant en els entrenos i sobretot gaudint de jugar al handbol.

Juan Luis

Infantil masculí 'Blanc'

Un partit molt emocionant

HIPERSIMPLY CHVNG  21 - 22  CH ESPARRAGUERA

L’equip està creixent! Que ningú ho dubti! Dissabte vam veure un partit emocionant! On el públic vam vibrar! La derrota és una anècdota si mirem les ganes que hi va posar l’equip! I hem de tenir clar quie partits com aquest ajuden a un equip a créixer!

Jugàvem contra l’Esparraguera. Un equip que està molt igualat als blancs. Així ho demostren els números: 8-9 a la primera part i 22-21 a la segona.

Cal destacar que els blancs van fallar molts penals... o dit d’una altra manera el porter dels visitants parava, i molt bé! L’equip va tenir un bon inici i amb les idees clares. Pressionant i amb jugades elaborades. El millor del partit: la segona part! Va ser d’una intensitat meravellosa. Fins i tot vam ser capaços de capgirar el marcador i posar-nos 3 gols de avantatge. Com en d’altres ocasions ens vam deixar vèncer per no creure-hi. L’Oriol està pujat i va fer un partidàs! L’Erol en aquesta ocasió va tenir una bona segona part. A la defensa el Pau O. va lluitar i va aconseguir  fer un bon joc, ara li cal posar les mateixes ganes a l’atac. L’Enric va estar una mica més apagat que en el darrer partit, però va jugar amb intensitat. El Pau M. cada cop hi posa més ganes en atac. Cal dir també que el cos tècnic ho va intentar des de la banqueta, animant, llegint l’equip contrari, marcant temps per analitzar jugades. Llàstima que al darrer minut se’ns va escapar el guanyar.

Ens va quedar un sabor agredolç de la jornada perquè vam veure la victòria molt a prop!!! A seguir treballant!!! Ànim Blancs!

Joan Ortin

Cadet femení

Treballant per al lideratge

HIPERSIMPLY CHVNG  37 - 15  CH GAVÀ

Alineació: Lenda Oliu (14)(1g), Patricia Lucas (15), Aina Gallart (22)(9g), Laura Roldán (23)(5g), Alba Serrano (24)(7g),  Nuria Gómez (25)(7g), Judith Olivella (31)(4g), Anna Gargallo (34)(3g), Francesca Ubillus (45)(p)(10A), Andrea Fasius (46)(1g).

Seguim imbatibles

Els últims dos partits, desplaçament al parquet del Sants BCN i aquest últim partit a casa nostra han sigut uns enfrontaments molts semblants. Domini total de les nostres guerreres, cosa que van aprofitar la parella d’entrenadors per provar posicions noves d’algunes jugadores i sistema defensiu com, el 2-4 de la segona part. Final de la primera part amb un 19-6 i 8 aturades de la portera.

El Gavà es un equip justet, tan va ser el partit sense transcendència que algú de la banqueta i les grades estaven adormiscades.

Final del partit 37-15, amb 3 aturades de la guardameta.

Tot lo comentat anteriorment, no treu el merit del gran partit de les nostres guerreres. No s’han contagiat de les rivals. A seguir perseguint el líder. El repte és quedar líders, encara que juguem sense competició.

Cosme Adrover

Infantil masculino A Hipersimply CHVNG

Bon partit i empat amb sabor a derrota

CH Vilanova Hipersimply - Pardinyes 24 - 24

Un partit jugat amb molta intensitat i que el Vilanova es va deixar empatar en els últims minuts quan semblava que la victòria estava a tocar.

El Pardinyes té un parell de jugadors alts que tiren bé des de lluny, però els vam saber parar, sobretot en la segona part amb una defensa molt avançada. El partit va ser molt igualat, cap dels dos equips es va distanciar més de 3 gols. No obstant això, el Vilanova sempre va donar la sensació de major solidesa, especialment en el segon temps. L'àrbitre va estar raonablement bé encara que excessivament estricte en algunes de les exclusions i amb una alta tendència a xiular penals, especialment en contra del Vilanova.

Probablement la clau del partit va ser que no es van saber aprofitar clares opcions de gol. També va haver-hi una certa precipitació en els últims minuts.

Ivan amb 8 gols va ser el màxim realitzador, Pol Alentorn (6) també va estar eficient en defensa i resolutiu en atac, especialment als moments difícils. Roger Rovira (4) va obrir la llauna en la primera part marcant diversos gols quan el Pardinyes estrenyia en defensa. També van marcar Ryan (3) des de l'extrem i sense angle, Seke (2), Lucas (1) i Albert (1). Pol Homs va estar superb amb 3 parades de penals i 9 parades en total.

Un empat que va saber molt mal als jugadors que havien fet mèrits per guanyar. Es va jugar bé però no va ser suficient.