Victòria del sènior del CB Cubelles contra el Samà B

Cròniques dels partits disputats el passat cap de setmana pels equips del Club Bàsquet Cubelles

SENIOR MASCULI (3ª CATALANA)
CB CUBELLES 60   CB SAMÀ B  48

CB Cubelles: Marc (baixa), Roger, Samu, Buti, Devilacqua, Carlos, David, Marcos, Víctor, Toni, Santi.
Entrenador: Capella
Parcials: 15-10, 17-10, 13-13, 15-15.

El derbi es va decantar a favor del CB Cubelles en un partit macar per la d’encert

El primer quart va començar amb molts nervis per part dels dos equips i fins al minut 2 no es va trencar el 0-0 inicial. Els locals amb una molt bona defensa deixaven al Samà en només 10 punts i feien el primer break gràcies a tres triples posant-se 5 punts a dalt.

El segon quart el va marcar el desencert des de la línia de tirs lliures dels vilanovins,  (3-14), i en canvi els cubellencs jugaven molt Intel.ligent aprofitant la superioritat en la pintura arribant a la fi dels primers 20 minuts amb un marcador favorable de 45-33.

A la represa el Samà va pujar la intensitat defensiva i amb transicions ràpides feia un parcial 2-8, però el Cubelles no es va espantar i de mica en mica va tornar a dominar el ritme deixant el parcial en aquests10 minuts en taules.

L’últim quart va ser un intercanvi de cistelles que va afavorir els cubellencs que acabar guanyant l’encontre i l’average particular, que pot ser molt important per la classificació final.

SENIOR FEMENI

CMG CB CUBELLES - JUVENTUT SANT VIÇENÇ 57-49
CB Cubelles: Andrea M (5), Andrea V (9), Este (9), Meri (8), Raquel (14), Paula (9), Xini (2), Gemma V (0), Ari G (0), Alba (0)
Absents: Gemma Miro, Sara Moreno
Entrenadors: Juanma Castellano, Pepe Cabedo

El CMG recupera sintonia davant un bon equip

El CMG C B CUBELLES va jugar un partit molt obert, amb molts balanços per als dos equips, al final les noies Cubellencas van saber mantenir el temperament per arribar bé al final del partit.

1ª part ... els primers deu minuts van ser un vendabal per a les noies Cubellencas, sortia tot, es defensava bé i havia actitud, però això va durar 10 minuts amb el marcador 21-11, a partir d'aqui els propers minuts serien per a les visitants que a poc a poc anaven esgarrapant punts fins arribar a la mitja part amb el marcador de 27 a 25.

2ª part ... Era el moment de la reacció i tornar a jugar com elles saben, van començar amb una millor defensa, robant pilotes i tirs exteriors que es convertien en cistelles, i amb parcials curts el Cubelles tornava desenganxar-se en el marcadopr fins a arribar a el minut 30 per 43 a 35, aquests últims deu minuts van ser d'un costat a un altre, Cubellles no es desenganxava i la intranquil·litat estava fins al final, tot i així a falta de 4 minuts el marcador reflectia un 57 a 42, on els últims minuts el conjunt visitant va intentar acostar-se en el marcador però ja no hi havia més, resultat final 57-49

MVP.- Este, Andrea y Meri

SOTS 25 FEMENÍ

CB CUBELLES – CB CASTELLAR 48-36

CB Cubelles: Angi 18; Extra 4; Patri 10; Jessi 7; Negra 0; Neus 1; Neyra 0; Noelia 2; Irina 6, Natàlia 0.
Absent: Tània i Clara.
Entrenador: Raquel Martínez
Àrbitre:  Gual, D.
Parcials: 15-09  06-04  11-11  16-12

Partit molt dur, molt de contacte i poc bàsquet

Partit complicat el que tocava jugar aquest cap de setmana. Equip rival molt agressiu i un col·legiat molt permissiu.

1r Quart.- Les noies de Raquel sortien a pista concentrades fent un bon atac però amb una defensa una mica tova.
Tot i això s’aconseguia el primer avantatge de 6 punts.

2º Quart.- En aquest quart les rivals van començar a augmentar el ritme defensiu, amb accions molt agressives que el senyor col·legiat permetria durant tot el partit.

Això feia que el nostra joc no fos atractiu ni efectiu i res mes es poguessin fer sis punts, però una bona defensa de les nostres noies deixava que el Castellar res mes anotés quatre punts.

3er Quart.- A partir del tercer quart el nostra atac va millorar, encara que havien precipitacions i pèrdua de pilotes innecessàries.

Les rivals es creixien gràcies a la seva defensa, que atac rere atac, feia que les nostres noies els hi costés molt trobar el camí de l’aro.

4rt Quart.- Un últim quart molt i molt dur, fins a dues jugadores lessionades (Irina y Jessi), on les nostres jugadores no van baixar els brazos i van continuar treballant per aconseguir cistelles fàcils i poder defensar en condicions per impedir cistelles fàcils.

Millorable: El rebot defensiu.
Immillorable: El saber estar a pista d’aquestes noies, que tot i rebre de valent, van saber aguantar i seguir treballant.
MVP: Angi.

Raquel Martínez

SOTS21 MASCULÍ

CB CUBELLES-A.E. BADALONÉS 67-56
CB Cubelles: 4.AdriVarela(0), 7.Santi(15), 8.Alberto(2), 13.Carlos(16), 14.Nelson(0), 15.Sergi(9), 16.Aitor(12), 17.AdriBernete(-), 21.Coca(4), 35.Robles(-), 00.Edu(9)

Entrenador: Siscu Martin
Parcials:   14-8, 27-20(42-28), 14-17(56-45), 11-11(67-56)

Victòria obligada

Partit pràctic el que van jugar els cubellencs contra el Badalonés. Degut a la diferència a la classificació, l'equip no va sortir prou concentrat i li va costar entrar en el joc. Malgrat això, va portar la iniciativa al marcador però sense acabar de lluir.

El segon quart va anar una mica millor i la diferència va començar a augmentar. Ja eren 14 punts adalt. Però, a la repressa, l'equip novament va caure en l'apatia. No es defensa amb suficient intensitat el que provocava moltes faltes personals i segones opcions als contraris i en atac es volia solucionar amb massa rapidesa buscant opcions de tirs llunyants.

La diferència al final es va reduir un xic però la victòria no va perillar en cap moment.

INFANTIL MASCULÍ

C.B. CUBELLES – C.B.CERDANYOLA AL DIA 51-62
CB Cubelles: Joaquín (-), Erick (3), Adrià (2), Raúl (10), Alan (12), Carles (12),  Alex (-), Juan (4), Javi (4), Guillem (4).
Absents: Joan Pere, Arturo, Andreu.
Entrenador: Gemma Miró
Parcials: 1er. (6-8), 2on. (10-19), 3er (23-25), 4rt (32-27), 5è (37-36), 6è (41-44), 7è (51-48) i 8è (51-62).

L’Infantil Masculí perd per falta de concentració i actitud

Aquest cap de setmana, l’Infantil Masculí del Cubelles jugarà contra l’únic equip de tota la lliga que no ha perdut ni un partit. Els nois han de donar-ho tot a la pista per aconseguir guanyar al Cerdanyola.

Els nois del Garraf surten una mica descol·locats a pista, on un Cerdanyola surt fort i marcant la diferència realitzant atacs fins al final i robant moltes pilotes. L’entrenadora del Cubelles demana minut. Després d’això, els nois comencen a jugar com ells saben i s’acaba el període (6-8).

En el segon període, la diferència continua augmentat entre els dos equips però després, d’un tercer quart molt bo dels cubellencs, on es posen les piles i juguen en equip aconsegueixen quedar 2 punts per sota del marcador.

En la quarta part, es pot veure un Cubelles que surt amb moltes ganes de tirar endavant el partit i de seguir sumant. Realitzen una bona defensa que els permet fer molts contraatacs i guanyar una mica de marge al descans. (32-27).

En el cinquè i sisè període, el partit es molt emocionant, els dos equips mouen molt bé la pilota per aconseguir passades elaborades per poder anotar i fan una defensa molt activa per impedir cistelles del equip contrari.

El setè quart és pel Cubelles, on aconsegueix ficar 10 punts en 5 minuts a diferència del Cerdanyola que en marca 4 punts.  Després aquest gran quart, on tots han mostrar bona actitud i sent constants, arriba el vuitè quart, on el Cubelles comença a perdre moltes passades només sacar la pilota i el Cerdanyola s’han aprofita per ficar cistelles fàcils.

Així que, en mica en mica el marcador va augmentant més i els cubellencs molt accelerats per la preocupació de perdre el partit acaben enfonsats, on no aconsegueix anotar cap punt en aquests 5 últims minuts del partit.

Després de jugar aquest partit contra el Cerdanyola, podem dir que és un dels millors equips que hem jugat en tota la temporada, però també cal destacar que el Cubelles ha estat a l’altura. Només ens falta tenir més confiança amb nosaltres mateixos i no baixar mai els braços perquè fins que no sona la botzina el partit no s’ha acabat. A seguir treballant nois!

Gemma Miró

PREINFANTIL FEMENI

PEDAGOGIUM-CB CUBELLES 43-31
CB Cubelles: Gabriela (8), Neus (6), Alba (2), Lia (2), Carla (0), Andrea (13), Marta B (0), Maria (12), Ewi (2)
Absents: Marta S
Entrenadors: Pepe i Angi

El Preinfantil recupera algunes sensacions, potser el partit guanyat

El preinfantil femení jugava davant un vell conegut, La Roca del Vallés, equip on hi havia jugat dues vegades aquesta temporada amb un balanç d'1 victòria i una derrota, per tant les noies de Pepe i Angi havien de sortir a la pista a mossegar la pols i la veritat és que no va ser així, perquè en els primers 5 minuts el Cubelles no havia ficat cap punt i en els següents 10 només 4 punts, amb el marcador 4 a 9, realment el cabreig dels entrenadors era monumental, no es jugava a res, es cometian molts errors, i no estaven centrades pel partit, tot i així l'equip va canviar poc a poc i les diferències s'anaven veient, fins arribar a la mitja part amb el resultat a favor de 18 a 16.

Després en la segona part es va veure un altre canvi, però no de totes les jugadores, destacarem l'aportació de Maria (12 punts) i Andrea (13 punts) la primera va fer el seu millor partit en el que va de temporada amb moltes ganes de lluita, gran defensa i millor atac, ella va impulsar l'equip fins que va quedar eliminada a falta de més de 10 minuts de partit, a partir d'aquí va agafar les regnes Andrea, que va capturar els rebots ofensius per convertir-los en cistella, una actitud molt bona la seva perquè va demostrar que pot aportar molt a aquest equip, a falta de 10 minuts l'equip s'anava amb el resultat de 28 a 21 on es jugaria el millor quart de tots, amb la millor defensa del partit, tallant pilotes i jugant de tu a tu i sense por de res, Neus (6 punts) desapareguda durant tot el partit i amb una bronca monumental del seu entrenador es va posar les piles en el millor quart de l'equip, que va deixar l'equip de la Roca amb 0 punts, amb un parcial de 13 a 0 el Cubelles a falta de 5 minuts havia sentenciat el matx, (41-21) els següents minuts van ser de relaxació i la ROCA amb pressió a tot el camp va aconseguir recuperar alguns punts però el partit ja estava sentenciat, resultat final (43-31 )

Recalcarem la voluntat de totes les jugadores que encara que en un partit com avui no estaven al 100% si que direm l'evolució que palpem Angi i Pepe, cadascuna evoluciona i del que estem segurs és que si segueixen així tenim equip per a molts anys. ..