Tercera Divisió Grup 5, 2015-16

El Vilafranca suma un punt més i conserva la segona posició de la classificació

FC Vilafranca - Santfeliuenc CF. Eix

Vilafranca - Santfeliuenc 1-1

El Vilafranca ha hagut de treballar de valent aquest matí per sumar un punt davant un Santfeliuenc que ha jugat un partit molt seriós i que ha complicat molt la vida als homes d´Iván Moreno. L'1-1 permet el Vilafranca continuar en el segon lloc de la taula, si bé les diferències entre els primers classificats s'han reduït i tot fa preveure que ens encaminem cap un final de lliga certament tens i espectacular.

El duel davant el Santfeliuenc arribava pel Vilafranca després de la gran raxta de tres triomfs en els últims tres desplaçaments i, potser per això, els penedesencs no es refiaven dels de Sant Feliu conscients de la igualtat de la categoria i de les dificultats d'ampliar ratxes de bons resultats. Aquesta desconfiança s'ha posat de manifest en el primer temps en que el Santfeliuenc, fent un joc molt ordenat, no ha permès gaire alegries al Vilafranca.

De fet, en els primers 45 minuts les ocasions a les dues porteries han estat comptades. Un xut del visitant Faura en el minut 36 que s'ha escapat fora i una falta vilafraquina que s'ha estavellat a la barrera en el minut 44 han estat les notes més destacades d'una primera part que ha acabat amb un just 0-0.

En el segon temps, el partit s'ha animat més i les arribades han començat a sovintejar. El Vilafranca ha sortit amb una marxa més i en el minut 49 Boira ha enviat una pilota al pal. En el primer quart d'hora, el domini local ha estat més que evident, però el gol no ha arribat després de dues oportunitats més de Tirguero i Gestí.

El 0-0 s'ha anat mantenint fins ben entrat aquest periode. En el minut 74, però, una pilota sense amo a l'interior de l'àrea l'ha aprofitada molt bé l'etern Santi Triguero per batre Víctor amb un bon xut i situar l'1-0. El més difícil semblava aconseguit, però el futbol sempre és capriciós i al cap d'un minut, el visitant Toro ha superat Ramos en la seva sortida i ha reestrablert l'empat (1-1).

D'aquí fins el final, el Vilafranca no ha seguit provant, però el Santfeliuenc ha tornat a donar mostres de la seva concentració i no ha permès més gols. Al final, doncs, un 1-1 que no és mal resultat ni per uns ni pels altres. Dimecres a Granollers (8 de la tarda) torna la lliga pels penedesencs.

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Duran, Castillo, Fontanils, Eric Via, Illescas, Oribe, Boira (Bueno 74´), Guti (Ayala 67´), Gestí (Bernat Puig 87´), Santi Triguero

Santfeliuenc CF: Oliver, Victor, Ortiz, Pere, Alberto, Joserra (Toro 69´), Edgar (Sarmiento 83´), Bola, Berlanga, Imanol, Faura (Quiles 63´)

Àrbitre: Pau Garcia Fuster (Barcelona). T.G: Boira, Duran // Joserra, Bola, Alberto, Imanol

Gols: 1-0 Santi Triguero (74´); 1-1 Toro (75´)

Incidències: Municipal de Vilafranca. 200 espectadors