Les errades en els tirs lliures i l'encert dels locals en el tram final provoquen la derrota dels vendrellencs

Bon partit, malgrat la derrota 69-62, dels taronges a la pista del quart classificat, els Lluïsos de Gràcia

Bona imatge del conjunt vendrellenc, a la pista del quart classificat, els Lluïsos de Gràcia, una pista on només un equip ha estat capaç de guanyar, en el que portem de temporada. Els taronges van competir i van arribar al final amb opcions de victòria, les errades en els tirs lliures dels visitants, amb un pobre 5/18 i l’encert de tres triples dels locals en els minuts decisius, van propiciar, pel resultat de 69-62, la derrota dels homes de Dani Ventosa. Malgrat perdre quatre dels darrers cinc partits, els del Baix Penedès, es mantenen, amb un balanç d’11-10, sisens a la taula classificatòria.

El partit començava igualat, amb un JJ Miguel dominador dins la zona, nou punts en aquets primers minuts, que deixava un 10-12 al set minuts de joc; els de Gràcia, però, amb un parcial de 9-2 tancaven el primer quart amb un 19-14 al lluminós. En el segon període la dinàmica del matx va canviar totalment, la defensa dels del Baix Penedès, va ofegar l’atac de l’equip  local, que va veure com d’un 24-21, es passava al 26-32 del descans, després d’un parcial de 2-11, amb un Pau Borjas i un Oriol Mateu molt actius per part visitant; van ser uns minuts de domini del Vendrell, malgrat les errades en els tirs lliures, que es feia amb aquest segon quart, després d’un parcial global de 7-18, que el deixava amb bones sensacions de cara a la segona part.

A la represa, va continuar la iniciativa taronja, malgrat les escomeses dels de Barcelona i el marcatge que patia, la referència visitant, Eloi Galofré. Després d’un 0-7, ben entrat aquest tercer quart, el marcador reflectia un 36-43, amb un equip vendrellenc dominador del rebot i del control del joc, que donava pas al 40-46 a dos minuts de tancar el tercer període, dos triples, però, dels Lluïsos, empataven 46-46 el resultat a manca del quart definitiu. En els últims deu minuts, els de Gràcia van sortir amb molta empenta i després d’un parcial inicial de 9-2 capgiraven la dinàmica 55-48; dos triples, d’Eloi Galofré i Isao Kinoshita, contestaven amb un nou parcial de 2-7, que igualava 58-56 el lluminós a cinc minuts de la fi.

S’entrava en la part decisiva de l’enfrontament i els dos equips ho van notar, errades i precipitació va ser la tònica del joc, sumant dos minuts i mig on ningú va anotar cap punt, semblava que el partit es decidiria en un final a cara o creu, però, malauradament, els del barri de Gràcia, van encadenar tres triples anotats de manera consecutiva, en els moments decisius del partit, que dinamitava el marcador, parcial de 9-3 i 67-59 a poc més d’un minut de la fi, que deixava sense reacció als del Vendrell. En definitiva, bon partit dels taronges, malgrat la derrota, que ha de servir de lliçó de cara al segon desplaçament consecutiu, en aquest cas el proper dissabte a la pista del Sitges, el tercer classificat, on els del Vendrell buscaran un resultat positiu.
AB Vendrell: Kinoshita (6), Galofré (10), Borjas (7), Miguel (17), Rovirosa (5), Molina (2), Cereto (5), Galán, Mateu (10) i Casado.

Derrota del sènior femení i quarta victòria consecutiva del sènior B masculí

El sènior femení perdia per 58-62 davant el Sant Andreu, el segon classificat, en un bon partit de les taronges, que van anar a remolc del seu rival, però, van arribar amb opcions de victòria al final. Les vendrellenques, estan situades en tretzena posició a la taula, amb un balanç de 6-14, en zona de promoció de permanència a la segona catalana. Dissabte visitaran la pista del Femení Viladecans B.

El sènior B masculí guanyava per 77-81 a la pista del Samà Vilanova B, un rival directe per sortir dels llocs calents de la taula. Gran triomf dels taronges després d’un gran partit, la quarta victòria consecutiva, els deixa onzens, amb un balanç de 10-11, a una posició de sortir dels llocs de promoció de permanència a tercera catalana. Dissabte visitaran la pista del cuer, el Sitges B.

El júnior masculí d’interterritorial perdia per 66-62 a la pista del Samà Vilanova. Els taronges es situen tercers amb un balanç de 14-4 , a l’espera de visitar diumenge la pista del Matadepera.