Tercera Divisió Grup 5, 2015-16

El Vilafranca continua batent récords

Granollers - FC Vilafranca. Armand Beneyto

Granollers-Vilafranca 1-4

Sense aturador i amb un futur brillant. El Vilafranca ha superat amb solvència el Granollers a domicili en jornada intersetmanal i s´acosta una mica més al play-off d´ascens a Segona B quan només queden deu setmanes per acabar el campionat de lliga. L´1-4 a la capital del Vallès Oriental, a més, ha estat la sisena consecutiva lluny de Vilafranca, una xifra que suposa un récord absolut en els 110 anys d´història de l´entitat quatribarrada.

El triomf a Granollers ha estat molt clar i, de fet, el Vilafranca no ha passat massa problemes per endur-se el tres punts cap el Penedès. L´equip està en un moment dolç de moral i joc i en la seva primera oportunitat clara, en el minut 16, una bonica jugada d´Ayala ha acabat amb una rematada d´Oribe que ha batut Ortega (0-1). El més díficil semblava fet, però el Granollers, al cap de tres minuts, ha empatat el duel després d´un gol d´oportunisme de Ricky aprofitant un refús del porter Miguel Ramos.

En altres circumstàncies, el ràpid empat del Granollers hauria suposat un problema, però l´actual Vilafranca creu en les seves opcions i avui això s´ha notat. Abans de la mitja hora, una combinació entre Oribe i Ayala, els mateixos protagonistes del 0-1, ha finalitzat amb un gol del jugador andalús que significava el momentani 1-2, resultat amb el que s´ha arribat a la mitja part.

La segona part no ha canviat el guió de l´enfrontament. El Granollers ha iniciat el segon temps amb ganes de buscar la porteria de Miguel Ramos, però sense crear jugades clares. Per contra, el Vilafranca, una vegada més, ha estat letal quan s´ha acostat als dominis d´Ortega. En el minut 63, un penal clar sobre Santi Triguero ha acabat amb l´1-3 certificat pel mateix “pichichi” vilafranquí (16 gols a la lliga).

A partir d´aquí, les coses encara han estat més fàcils per als homes d´Iván Moreno que han rondat l´1-4 en una rematada de cap de Medina que s´ha estavellat al travesser (73´). El Granollers només ha donat senyals de vida en una falta executada per Mora, però no ha tingut capacitat per inquietar el Vilafranca que, a més, en el temps de descompte ha arrodonit el festival amb un bon gol de Víctor Oribe i, ara sí, ha col.locat l´1-4 al marcador. El play-off està una jornada més a prop. La millor temporada de la història del Vilafranca va agafant forma. Diumenge arriba al municipal el Terrassa. Un nou capítol del somni.

Granollers: Ortega, Valls, Aitor, David Duran, Gerard Font, Roger Martínez, Pedro Bilbao (Atanasio 85´), Héctor (Marc Vélez 74´), Mora, Gil, Ferran Vila

Vilafranca: Miguel Ramos, Albarrán, Castillo, Fontanils, Eric Via, Illescas (Bueno 66´), Medina, Gestí (Boira 78´), Oribe, Ayala (Bernat Puig 64´), Santi Triguero

Arbitre: Adrià Picazo Hernández. T.G: Ricky // Bueno

Gols: 0-1 Oribe (16´); 1-1 Ricky (19´); 1-2 Ayala (29´); 1-3 Santi Triguero (p) (63´); 1-4 Oribe (91´)

Incidències: Municipal de Granollers. 200 espectadors