El Vilafranca capgira un 0-1 i dóna un pas més

El seu camí cap el play-off d´ascens cada vegada més a prop

Alegria al vestidor del FC Vilafranca. Eix

Vilafranca 2 -Terrassa 1

Un pas més i una jornada menys. El Vilafranca segueix amb la seva bona marxa i quan només queden nou jornades per acabar el campionat de lliga, el somni de disputar el primer play-off d´ascens a Segona B en la història del club va prenent forma. Aquesta vegada, a més, el triomf davant el Terrassa ha arribat patint i havent de capgirar el 0-1 que hi havia al marcador al descans, però l´actual Vilafranca, un equip ple de força i moral, és capaç de tot.

L´enfrontament amb els vallesans ha començat amb el regust especial de veure dos exvilafranquins com Merchán i Maldonado vestint la samarreta contrària. Més enllà d´això, en els primers minuts la igualtat ha estat manifesta i no hi ha hagut jugades realment perilloses. En el minut 28, però, els d´Iván Moreno han avisat amb una rematada del central Castillo al travesser a la sortida d´un córner.

Tot semblava encaminar-se cap el 0-0 al descans, però en el minut 41 un xut d´Adri des de la frontal   ha acabat entrant ajustat al pal de la porteria de Miguel Ramos. El 0-1 tancava un primer temps en el que l´empat potser hautria reflectit millor els mèrits d´uns i dels altres sobre el terreny de joc.

A la represa, el Vilafranca ha sortit al terreny de joc amb la idea de capgirar el marcador i ben aviat ha posat setge als dominis de Morales. En el minut 47 un potent xut d´Ayala s´ha escapat per ben poc, però deu minuts després sí que hi ha hagut més encert vilafranquí. A la sortida d´un córner i després d´un refús de Morales, Medina, molt atent al segon pal, ha rematat al fons de la porteria (1-1).

A partir d´aquí, el Vilafranca s´ha convertit en el dominador de la situació. En el minut 61, Illescas ha rematat al travesser i en el 69, els locals han reclamat un penal per unes mans de Jou que l´àrbitre no ha vist. Un minut més tard, el Terrassa s´ha quedat amb deu jugadors per l´expulsió de Xapi Arnau i això encara ha fet incrementar més el control local.

El partit ha anat avançant fins que en el minut 86, Santi Triguero, en una rematada ajustada al pal ha batut Morales i ha fet esclatar el municipal vilafranquí. El gol de Triguero, per cert, és el seu 16è de la temporada que el consolida com a “pitxitxi”. En definitiva, una nova demostració de fe i ambició d´un equip que comença tenir a color a play-off.

Vilafranca: Miguel Ramos, Duran, Castillo, Fontanils, Eric Via, Medina, Ayala (Bernat Puig 77´), Oribe, Guti (Gestí 57´), Illescas (Bueno 61´), Santi Triguero

Terrassa: Carlos Morales, Chile, Javi González, Jou, Borges, Xapi, Isaac Maldonado, Adri (Carles 88´), Joan Grasa (Sergi Estrada 78´), Merchán, Boniquet (Angel 76´)
Arbitre: Alex Gómez Meneses (Barcelona): Duran, Illescas, Medina // Joan Grasa, Jou, Merchán, Boniquet, Sergi