Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01

Marc, Jordi 12, Roger 13, Edu 8, Noel, Saladié 3, Xavi 11, Mauro 7, Gonzálvez 21,  Nacho,  Alex, Velasco 8.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover. Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials: 11-21  23-17  20-10  13-18  Prorroga 16-7

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover. Delegat: Fredi D. Bartés.

Si vols un dissabte tranquil, sense emocions fortes, no pugis al pavelló de Pins Vens

Partit d’infart on tots dos equip en aquesta fase final de la lliga sabien el que s’hi jugaven. El Sitges (tercer en la classificació), seguir entre els quatre primers i optar a una de les places d‘entrar als Play-off d’ascens, i el Vendrell (setè a la classificació), no despenjar-se de la cursa per optar a una de les apreciades quatre places. En el partit d’anada el Vendrell havia guanyat al Sitges 73-67.

En l’inici del partit, el Sitges no aconsegueix parar el joc exterior dels del Baix Penedès, i amb tres triples, encaixa 22 punts en el primer quart; tan sols Gerard, dels del Garraf, amb 8 punts dels 11 anotats per el Sitges, salva els mobles en aquest primer quart, 11-21. Lleugera millora tan en defensa com en atac dels locals, que permet retallar diferències, tot i anar sempre per darrera en el marcador, per arribar al descans, 34-39.

Bon inici del tercer quart, que permet al Sitges posar-se per davant en el marcador, 41-39, al minut tres. Quan tot semblava ben encaminat per els del Garraf, dues accions del jugador visitant núm. 9 Galofré, que gaudeix de certa immunitat arbitral i sobreprotecció, segons diu ell, per la seva trajectòria i estadística (és el màxim anotador del grup de Copa amb una mitjana de 22 punts per partit), tragueren de polleguera a la banqueta del Sitges i paga els plats trencats l’entrenador, amb dues tècniques i per tant fou enviat cap els vestidors, quedant el segon entrenador, Galdric, i el capità, Noel, al càrrec de la direcció de l’equip. Entre tècniques antiesportives i tot l’enrenou, el Vendrell es posava a 5 punts, 54-49.

A l’inici del darrer quart, un altre enrenou a la pista, nova tècnica i antiesportiva i el Vendrell s’avança en el marcador, 58-60; el Sitges, a remolc, a manca de 24 segons, perdent de 3 punts, 64-67, temps mort, jugada plantejada per Galdric, per finalitzar amb llançament de Gerard, que surt tal i com s’ha dit en el temps mort, perfectament executada per l’equip i finalitzada per Gerard, que empata a 67. Darrer atac per El Vendrell, com no pot ser d’altra manera, finalitzat per Galofré, que no anota i cap a la pròrroga.

Un Bàsquet Sitges enfurismat i empentat per un públic més que indignat, domina la pròrroga des del minut un i guanya el partit i l’average particular amb el Vendrell, 83-74.

Propera setmana, desplaçament al camp dels Lluïsos de Gràcia “A”. El partit es jugarà a les 20:00 hores del dissabte, entre el tercer i el quart classificat. Aquest equip va aconseguir guanyar al Bàsquet Sitges a Pins Vens.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 06

Bàsquet Sitges “B” 49 - A.B. El Vendrell “B” 46

Guillem Albes, David Almirall , Hamzah Baig, Guillem Ballús, Roger Dagà, Eugenio Hernández, Jordi Noguer, Lucas Pérez, Oscar Porras, Albert San José, Brandon, Cristian.

Entrenador: Rubén Hernández.

La propera setmana, diumenge a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Samà Vilanova-SMB.

Júnior  Masculí - Nivell “B” – Grup 04

Bàsquet Sitges “A” 69 - A.E. l’Esquitx St. Sadurní 40

La propera setmana, dissabte a les 12:15 hores, desplaçament a la pista del Mesvial C.B. Abrera.

Cadet “A” – Masculí – Regular – Nivell A2 – Grup 03

C.B. L’Hospitalet 2000 72 - Bàsquet Sitges “A” 37

La propera setmana, dissabte a les 17:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Corbera.

Cadet “B” – Masculí – Regular – Nivell C2 – Grup 03

Bàsquet Sitges “B” 61 - C.B. Roquetes Garraf 58

La propera setmana, diumenge a les 9:30 hores, desplaçament a la pista de l’A.E. L’Esquitx St. Sadurní.

Infantil “A” – Masculí – Regular – Nivell B1 – Grup 06

Bàsquet Sitges “A”

Jornada de D E S C A N S.

La propera setmana, dissabte a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Lestonnac.

Pre-Infantil “A” – Masculí – Regular – Nivell B1 – Grup 02

C.B. Castellbisbal 73 - Bàsquet Sitges “A” 66

La propera setmana, dissabte a les 9:00 hores, desplaçament a la pista de l’A.E. Sant Andreu Natzaret Groc.

Mini “A” – Masculí – Regular – Nivell B2 – Grup 07

Bàsquet Sitges “A” 75 - A.B. El Vendrell Taronja 45

La propera setmana, dissabte a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Sant Andreu Negre.

Mini “B” – Masculí – Regular – Nivell C2 – Grup 06
C.B. La Mercè 19 - Bàsquet Sitges “B” 36

Miquel Lledó, Oscar Miró, Jan Prat, Pol Velasco, Luan Mayoral, Jonathan Coleto, Nacho Giménez, David Fernández, Biel Reinon.

Entrenadors: Anna Robert i Roger Matas.

La propera setmana, dissabte a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Toyota Starbaix C.B. L’Hospitalet Blau.

Pre-Mini “A” – Masculí – Regular – Nivell B2 – Grup 03

Paidos-Asfe 27 - Bàsquet Sitges “A” 50

Sergi, Carlos, Pablo, Marc E., Marc A., Joan, Juan, Joel, Marc G., Jan, Adrià, Lucas, Biel, Uriel i Eric.

Parcials:  7-12 11-2 0-8 3-4 2-7 0-5 0-10 4-2

El Sitges acaba la primera volta amb una nova victòria. Tot i el bon inici en atac, l'equip no estava bé en defensa.

Els sitgetans es despistaven fàcilment i això ho van aprofitar els locals per capgirar el marcador ràpidament. El Sitges, però, responia de seguida i a partir d'un millor treball en defensa van poder córrer més i agafar petits avantatges a cada període.

El proper cap de setmana  D E S C A N S.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 02

Sant Andreu de la Barca 63 - Bàsquet Sitges – La Oca 56

Alba 5, Marta Figueras, Sandra 17, Pat, Elia 6, Laura Sancho, Anna 5, Xenia 5, Marta Alcalá 6, Irene i Cristina 12.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

Parcials: 17-20  18-13  9-9  19-14

El C.B. Sant Andreu lluita per guanyar el campionat en tant el Bàsquet Sitges té com objectiu principal evitar les places de promoció de descens. A la primera volta les jugadores de Sant Andreu de la Barca van aconseguir un 45-66 a la pista sitgetana. Aquest precedents i les dues ultimes derrotes a la lliga feien pensar que treure un resultat positiu no estava a l’abast de les nostres noies. I aquest pensament, per una banda va fer que les sitgetanes juguessin sense cap pressió, i per l’altra, pot ser, va resultar el principal inconvenient per poder guanyar un partit on en cap moment es va veure la diferència existent entre els dos equips a la classificació. A falta de 4 minuts 53-50, però, dos cistelles triples locals (per un total de 10 en tot el partit) van decantar la balança cap al C.B. Sant Andreu.

Una llàstima. En aquesta lliga, cal creure en les pròpies possibilitats en tots els partits i fins l’últim segon.

La propera setmana, dissabte a les 18:00 hores, a Pins Vens, contra el Policlínica Comarcal El Vendrell AB El Vendrell.

Sots 21 Femení – Nivell “A” – Grup 01

B.C. Martorell 49 - Bàsquet Sitges 51

Nerea, Clara, Jana, Marina, Ariana, Xana, Anna, Federica, Aina, Andrea.

La propera setmana, dissabte a les 19:00 hores, desplaçament a la pista de l’ U.E. Claret.

Cadet – Femení – Regular – Nivell B2 – Grup 05

Bàsquet Sitges 45 - C.E. Xamba “B” 41

Núria, Judit, Jana, Nina, Berta, Anna, Alba, Xènia, Ainhoa, Maribel, Sara, Marta.

Entrenadors: Roger Romagosa i Núria Sales.

Parcials: 17-13   10-11   8-8    10-9

Bon partit de les sitgetanes que els permet obtenir la victòria davant un equip que havia estat clarament superior en els dos partits de la fase prèvia. Les locals han estat molt concentrades en defensa, atentes a les ajudes i donant poques facilitats als atacs del Xamba. Ofensivament s’han seguit perdent pilotes evitables, però en tot moment hi ha hagut espais, de manera que quan les sitgetanes s’han mogut han aconseguit avantatges.

La bona feina només ha perillat quan a l’inici de la segona part les vilafranquines, amb més ganes, han obtingut un parcial de 0-8. Però el Sitges s’ha refet d’aquest sotrac amb intensitat defensiva i tornant a les bones accions en atac, obtenint un 11-0. En els instants finals el Xamba s’ha posat per davant, però les locals han sabut resoldre la situació amb bones defenses, forçant faltes personals i anotant.

Cal felicitar a totes les integrants per la bona feina durant molts minuts.

La propera setmana, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra el C.B. Sant Andreu “A”.

Infantil – Femení – Regular – Nivell B1 – Grup 01

Bàsquet Sitges 63 - C.B. Cornella “B” 41

La propera setmana, jornada de D E S C A N S.

Pre-Infantil – Femení – Regular – Nivell C – Grup 03

Bàsquet Sitges 61 - Esport Base del Papiol 64

Parcials: 11-15   19-16   6-16   25-17

Les sitgetanes rebien a les segones classificades, les quals només han perdut un partit. Les noies van mostrar una de les seves millors versions, actives en defensa i produint molt bon joc d’atac. Les nostres jugadores van ser molt constants durant gairebé tot el partit, recuperant pilotes, anant al rebot ofensiu i defensiu, generant perill de cara a cistella i provocant problemes a l’equip rival per anotar amb facilitat. No obstant, vam tenir tres minuts de desencert atacant i això va fer que es baixessin els braços en defensa.

Per tant, aquests minuts són els que ens van passar factura al final de l’encontre, ja que tot i que el Papiol marqués distància en el marcador, les sitgetanes van fer un final de partit espectacular, passant d’un 36-54 a un 61-62, llàstima que el partit no durés tres minuts més.

La propera setmana, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra el C.B. Igualada “B”.

Mini “A” – Femení – Regular – Nivell C1 – Grup 04

Bàsquet Sama Vilanova – MFB 17 - Bàsquet Sitges 58

La propera setmana, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra el Centre Catòlic L’Hospitalet.