Tercera Divisió Grup 5, 2015-16

El Vilafranca fa mèrits per puntuar però acaba perdent per la mínima

Prat - FC Vilafranca. Armand Beneyto

Prat 1 - Vilafranca 0

A tocar. El Vilafranca no ha pogut continuar al municipal Sagnier la seva històrica ratxa de victòries a domicili i ha acabat perdent per la mínima davant un líder que ha patit de valent per a guanyar. De fet, els vilafranquins han jugat a un molt bon nivell i, sobretot durant la segona part, han tingut un munt d´oportunitats per treure, com a mínim, un empat. El Prat, però, ha fet valer la seva doble condició d´equip líder i veterà i ha acabat certificant aquest curt però suficient 1-0.

El primer temps ha estat molt disputat. El Prat ha començat el duel amb ganes i en el minut 3 Sascha ha disposat d´una primera ocasió que Miguel Ramos ha aturat amb encert. El Vilafranca, que no ha perdut mai la cara als de Pedro Dólera, ha replicat en una remtada d´Illescas en el minut 11 a la sortida d´una fata executada per Oribe.

Després d´un periode d´anades i vingudes, en el minut 29 ha arribat l´únic gol de la matinal. Un córner del Prat l´ha rematat amb el cap Sascha al fons de la xarxa malgrat que Miguel Ramos ha arribat a tocar una mica la pilota. Amb l´1-0 en contra, el Vilafranca no s´ha arrugat i en el minut 37 una oportunitat doble de Medina i Triguero hauria pogut significar l´empat.

L´1-0 del descans obria un segon temps ple d´emocions. En aquest segon temps, el Vilafranca ha tret a passejar el millor de sí mateix i durant molts minuts ha arribat a dominar al líder. Amb tot, les millors oportunitats quadribarrades s´han generat en el darrer quart d´hora d´enfrontament.

L´1-1 s´ha tornat a fregar en el minut 84 en una rematada de Santi Triguero des de l´interior de l´àrea que s´ha estavellat al travesser. Ja en el descompte, el porter local Toni Teixeira s´ha lluït aturant una rematada amb el cap a boca de canó de Medina i en el minut 94, una altra vegada Santi Triguero, ha tingut l´empat a tocar, però el seu xut l´ha tornat a desviar Toni Teixeira.

Al final, malgrat els esforços penedesencs, l´1-0 s´ha acabat convertint en el marcador definitiu. El Vilafranca, però, ha estat a l´alçada que s´esperava i si continua amb aquest nivell disputarà el play-off. Diumenge a les 12 del migdia es jugarà una part important de les seves opcions en aquesta lliga davant l´Europa. Cal omplir el Municipal.

Prat: Toni Teixeira, Albarrán, Aitor Lario, Ricarte, Fede, Putxi, Ion Vázquez (Rovira 92´), Javi Lara, Del Moral (Jordi Sánchez 78´), Ignacio, Sascha (Elhadji 65´)

Vilafranca: Miguel Ramos, Albarrán (Ayala 64´), Castillo (Bernat Puig 83´), Fontanils, Eric Via, Medina, Illescas (Boira 76´), Bueno, Gestí, Oribe. Santi Triguero

Arbitre: Carrero Romera (Anoia). T.G: Albarrán, Putxi, Aitor Lario, Javi Lara, Elhadji // Albarrán, Illescas, Medina

Gols: 1-0 Sascha (29´)

Incidències: Municipal Sagnier. 800 espectadors