Futbol 7

El CE Nova Olivella cau per 3 a 6 amb el segon classificat

Un CE Nova Olivella que aquest dimecres 9 de març, a les 22 hores, s´enfrontava al segon classificat de la lliga, el New Team. Un equip que porta tota la temporada allà dalt lluitant per el títol de lliga, i que té com a màxim referent a la davantera a Kodro.

Una primera part on les forçes i les ocasions dels dos èquips es van repartir per igual, 1 a 1, amb gol de Dani Tarín pel Nova.  L’entrenador Javi reuneix als seus jugadors i marca unes pautes per sortir a tope a la segona part i liquidar al rival i el partit.

Tot comença perfecte amb gol, en els primers minuts de Dani Villena, el seu primer gol a la lliga, i posa al Nova per davant amb el 2 a 1. Però a partir d’aquí l’atac i el control passa a ser de l’equip visitant, i el partit s´acaba amb 5 gols més del New Team, amb un gol final de Carlos que deixa el marcador final, 3 a 6.

Javi, el míster del CE Nova Olivella, no té paraules per la baixada d’intensitat del seu equip en aquesta segona part, desastrosa. El pròxim partit: jornada 17, Luke Tubito Team – CE Nova Olivella el 16/03/16 a les 22:30 hores a l’Estadi 1.