Futbol 7

El CE Nova Olivella puja a la 5a plaça amb victòria inclosa

Tocava guanyar al Luke Tubito Team, i aconseguir passar-lo a la taula de classificació, i així va ser. Portava tota la setmana, el míster del CE. Nova Olivella, alliçonant als seuS homes, de lo important d´aquest partit, i més veient que la lliga cada vegada més, arriba al seu fi.

Aquest dimecres amb una forta pluja i un fred d´aquells que fa tremolar tot el cos, el CE. Nova Olivella s’enfrontava al seu antecessor a la lliga, el cinquè classificat, Luke Tubito Team, un equip similar en joc i plantilla al nostre. Un Nova que va sortir molt endollat, amb les idees ven clares i que als pocs minuts de partit, ja posava el 0 a 1 al marcador, de Dani Tarín, amb l’eufòria de la poca banqueta, per les baixes, de l’equip olivellenc.

Abans del descans tornaria el Nova a fer forat a la porteria del Luke tubito, amb gol un altre vegada de Dani Tarín, posant el marcador, amb 0 a 2. Domini total del Nova, que feia que la segona part fes pinta de rematar la feina, i així va ser, domini total, i quan el partit estava en els últims cinc minuts, un córner del Nova, acabaria amb gol de Jose, amb el 0 a 3, final.

El míster del Nova, Javi, no amagava la seva eufòria, i ens deia; 'Aquest partit era importantíssim per les aspiracions del nostre equip a la lliga, no per guanyar-la, però si per entrar entre els quatre primers, un objectiu que ens vam plantejar a principi de temporada. Ara com dic cada setmana toca seguir treballant dur, i guanyar el que queda per assegurar l´objectiu. Gràcies als nostres nois, que han fet un gran esforç, i gràcies als pocs aficionats que ens han acompanyat, amb les temperatures i temps que no han sigut justament bons'.

La setmana vinent toca CE. Nova Olivella - Finques Montané 1943 a l'annex 3, 06/04/16, a els 22 hores.