L'AB Vendrell no competeix a la pista del Collblanc i s'acosta als llocs de promoció de permanència

Nova derrota dels taronges 90-68, que han de reaccionar, per tallar la dinàmica negativa que arrosseguen

L’equip vendrellenc va sumar una nova derrota, aquesta vegada a la pista del Collblanc B, pel resultat de 90-68, en un partit on els visitants no van competir i on van perdre fins i tot l’average, 77-59 a l’enfrontament de la primera volta, i que va arribar decidit al descans, després d’un primer temps nefast dels del Vendrell.

La dinàmica negativa que arrosseguen els del Baix Penedès, una victòria en els darrers vuit partits, els deixa amb un balanç d’11-13 a la desena posició de la taula, un lloc per sobre dels llocs de promoció de permanència a manca de sis partits per acabar la competició i amb l’obligació de començar a sumar victòries per no complicar-se més la classificació.

El matx començava amb dos triples dels locals 6-2, els de Dani Ventosa, però, responien amb un parcial de 2-9 que deixava un 8-11 als tres minuts de joc; aquesta va ser tota la resistència dels taronges, a partir d’aquí el partit va ser un monòleg del Collblanc, molt intensos en defensa i encertats en els llançaments, els locals van passar per sobre d’un equip vendrellenc perdut i sense intensitat, que va veure com el seu  rival li clavava un parcial de 18-0, que deixava un 26-11 als nou minuts, que donaria pas al 30-16 del final del primer quart. Nou punts consecutius d’Eloi Galofré a l’inici del segon període, acostaven als visitants fins el 35-25, però, va ser un miratge, els de l’Hospitalet de Llobregat van contestar amb un gran encert ofensiu i van passar per sobre dels vendrellencs, que no tenien opcions de contestar la superioritat rival i que donaven la sensació d’estar fora del partit, parcial de 19-1 i partit sentenciat, amb el 54-26 del descans.

Amb l’encontre decidit, només quedava tirar d’orgull i buscar de recuperar l’average, però, tot i que els taronges, van millorar i mostrar més actitud, la veritat és que l’encert del Collblanc, no deixava que els visitants s’acostessin i al final del tercer quart s’arribava amb un 74-47 al lluminós, després d’un parcial en aquest període de 20-21. En l’últim quart, les alternances defensives i la millora en el joc dels visitants, que sumaven en ràpides transicions, els va deixar amb un 87-66 a manca d’1.15 pel final, que donava opcions de recuperar l’average, malauradament els locals no van cedir i l’objectiu no es va poder aconseguir.

Ara la competició s’atura per les festes de pasqua, el proper partit serà davant el SESE que visitarà Coma-ruga el proper 3 d’Abril, en un matx que serà una final pels vendrellencs i on només valdrà la victòria.

AB Vendrell: Molina (2), Galofré (31), Miguel (13), Rovirosa (4), Kinoshita (2), Nieto (3), Borjas (4), Galán, Mateu (9), Chavalés, Cereto i Casado.

Parcials: 30-16, 24-10 (54-26), 20-21 (74-47), 16-21 (90-68).

Derrota del sènior femení i del sènior B masculí

El sènior femení perdia per 62-68 davant el Xamba Vilafranca, un rival directe, en un partit molt igualat, tot i que les vendrellenques van poder salvar el bàsquet average. Després dels resultats de la jornada, les taronges són tretzenes, amb un balanç de 8-15 en zona de promoció de permanència a la segona catalana. El proper partit serà a la pista del cuer, el Bàsquet Llor.

El sènior B masculí perdia per 68-59 a la pista del Salou B, en un partit que es va decidir al final, quan els locals van aprofitar dos tècniques xiulades als vendrellencs. Els taronges queden dotzens amb un balanç d’11-13, en zona de promoció de permanència a la tercera catalana. El proper partit serà davant el Claret de Valls.

El junior masculí d’interterritorial perdia després d’una pròrroga per 86-80 a la pista del CN Terrassa. Els taronges són segons a la taula amb un balanç de 16-5. El proper partit serà davant el Barberà que visitarà Coma-ruga.