Primera Catalana Grup 2, 2015-16

El Suburense mostra de nou la seva millor versió en atac

Remunta el partit i acaba golejant al Sant Ildefons

CF Suburense - Sant Ildefons. Eix

Els dos gols de Capa així com el Josep Maria i Dídac fan sumar la segona victòria de l’any a Aiguadolç.

El Suburense es va retrobar amb les bones sensacions així com el  triomf després de tres empats consecutius guanyant al Sant Ildefons en un partit que se li girava al primer minut, treien però el poder de reacció de l’equip i el to futbolístic que es trobava a faltar per acabar golejant, frenant la ratxa positiva dels visitants amb quatre victòries consecutives i el millor recuperant la seva millor versió oferint un bon partit.

No començava be l’enfrontament per els de Josu Julian amb el gol visitant, l’autor, Pau Otero rematant una pilota que toca en un defensor local que despistava a Nito, tot i això els sitgetans es van saber col·locar arribant el gol de Capa al minut 25, rematant una pilota solta entrant totalment al partit i agafant el seu control, un Josep Maria molt participatiu els  posava per davant a la mitja hora, a la vegada que li servia per retrobar-se amb el gol,  fent el tercer abans del descans, al minut 45 de nou Capa tocant una centrada des de la dreta posant el 3 a 1 al marcador.

A la segona meitat els de Cornella van afegir més polvora al seu atac seguint fidels al seu estil d’entrar per les bandes i es van trobar en tot moment un mur amb el joc defensiu de l’equip de Sitges, que no tan sols tapaven els espais sinó que es van trobar seguríssims, Dídac al 40 posava la cirera al pastís aprofitant una  errada en la defensa visitant, quart i definitiu d’un Suburense que afrontarà aquesta darrera  aturada per la setmana Santa amb la confiança que els ha generat aquesta victòria i els apropa una mica més al seu objectiu.

CF Suburense: Nito, Minga, Alberto, (Cols 83) Capa, Edgard, Sardà (Huete 46) Josep Maria, (Edu 78) Geri, Pablo, Creixell, (Villa 67) Over i (Didac 67).

Sant Ildefons: Jose, Kike, Alan, Garcia, Robert, (Eduard 75) Llobet, (Cepeda 46) Otero, David, Guillermo, Ivan i Mario.

L’àrbitre Josep Faig va amonestar als locals Sardà, Villa i als visitants Llobet i David.

El Suburense ja no jugarà fins diumenge 3 d’Abril a les 12 del migdia al camp de la Rapitenca.

Resultats i classificació de Primera Catalana Grup 2, 2015-16

Altres resultats dels equips del Club de Futbol Suburense

CF Suburense Femení 2-1 Pallejà (Gols d'Andrea Llamas)

CF Suburense B 2-1 Can Cartró (Gols de Pablo x2)

CF Suburense Aleví Infantil Femení 12-0 Begues (Claudia x2, Alba, Mar, Nut x2, Paula x3 i Júlia x3)

Reus 2-4 CF Suburense Infantil Cadet Femení (Pérez x3 i Rita)