OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell guanya 4 a 1 el Lloret

Moritz Vendrell - CH Lloret. Eix

El Moritz CE Vendrell va guanyar 4 a 1 el Lloret i es manté a la part alta de la classificació de l'OK Lliga.

Amb un ambient fred al pavelló de Club, en un vespre plujós i amb coincidència de partit de Champions de futbol, però amb l'Orgull Roig i Negre sempre present i animant en tot moment, el partit va estar dominat en tot moment pel Vendrell. Al minut 15 Xixi Creus va inaugurar el marcador i a tres minuts per al descans Sergi Miras va fer el 2 a 0.

A la segona part, els gols també es van fer esperar fins al tram final. Al minut 42 Francesc Gil va fer el 3 a 0 i al minut 44 Xixi Creus va fer el quart del Vendrell, de falta directa per la desena falta del Lloret. Al mateix minut Jordi Carbó va fer el gol d'honor del Lloret. A dos minuts per al final els àrbitres van ensenyar targeta blava a David Plaza, però Sergi Miras no va marcar en la falta directa consegüent. Amb aquest resultat el Moritz CE Vendrell es manté quart a la classificació de l'OK Lliga.

Ara ja toca pensar en el derbi comarcal amb el Calafell, que es jugarà el proper dissabte 9 d'abril, al vespre, al Pavelló Joan Ortoll

MORITZ CE VENDRELL (4): Guillem Fox, Xixi Creus, Eloi Mitjans, Sergi Miras, Jordi Ferrer -cinc inicial- Francesc Gil, Xavier Aldrich, David Martínez, Iker Casado i Xús Fernández.

CH LLORET (1): Ferran Serra, David Plaza, Marc Grau, Àlex Grau, Xavier Crespo -cinc inicial- Jordi Carbó, Xavier Sulé, Adrià Farré, Roger Martí i Oriol Perarnau.

Gols: 1-0 (15') Xixi Creus; 2-0 (22') Sergi Miras; 3-0 (42') Francesc Gil; 4-0 (44') Xixi Creus, i 4-1 (44') Jordi Carbó.

Àrbitres: Gómez i Garrote.

Targetes: blava a David Plaza (48').