Futbol femení

Les vilanovines es fan fortes a casa

Celebració de les jugadores. Eix

Jornada 24 - Primera Divisió Femení - Grup 1

A falta de sis jornades per finalitzar la competició, les vilanovines es consoliden com a locals i es fiancen en una còmoda vuitena posició. Els números parlen per si sols, a casa, les vilanovines han aconseguit 23 punts dels 33 punts possibles, el que significa una mitjana de dos punts per partit. Com a locals han aconseguit 7 victòries, 2 empats i 2 derrotes. El gran repte de la temporada és puntuar com a visitants, on la mitjana se situa en gairebé a punt per partit, és a dir, 10 punts en 11 partits (tan sols 3 victòries i 1 empat).

Diumenge passat, després de la parada de Setmana santa, tres punts més a casa davant la Guineueta. El resum podria ser: “valentia, tàctica i una perfecta execució”, tal com assegura el tècnic vilanoví.

El partit va començar de forma molt seria, ben col·locades i fent un partit molt complet davant un rival molt competitiu en el que a l’anada, les vilanovines van encaixar una dura derrota per 3-0. Aquesta setmana però, es va veure un altre equip i al minut tres, Esther Surralles avançava el seu equip amb una preciosa vaselina des de tres quarts de camp. Les barcelonines no es van donar per vençudes i minuts més tard, igualaven el marcador. “Vam començar el partit molt serioses, ben col·locades aconseguint que tinguéssim les línies juntes i sabent llegir el rival amb les seves envestides. El nostre treball col·lectiu en totes les línies va provocar que elles només poguessin sortir amb pilotes llargues”, afegeix Raúl. Abans de marxar al descans, Mariona Sol tornava a avantatjar les vilanovines amb un remat al segon pal.

A la segona part, amb el 2-1 en el marcador, les vilanovines van desaprofitar diverses ocasions clares que haguessin posat tranquil·litat al partit a favor de les locals. Així ho assegura l’entrenador vilanoví “vam saber jugar la pilota, des de darrere, sense presses i triangulant, aconseguint ser molt verticals i profundes inclús arribant a perdonar diverses ocasions molt clares”. En els últims minuts de partit, Mariona Sol posava el 3-1 final, amb una brillant execució de tir lliure directe. “El treball col·lectiu ha estat clau per acompanyar una tàctica molt valenta.

Estem en plena metamorfosi ascendent. Molt content per les noies i orgullós de partits com el de diumenge, són aquests partits els que reflecteixen el treball setmanal i les aspiracions del Club” conclou Raúl.
Aquest cap de setmana les vilanovines visitaran el camp del Pubilla Casas per disputar el partit, corresponent de la jornada 25, diumenge 10 a les 12.00h.

FF VILANOVA CE “A”: Nerea Domingo, Ariadna Jené, Elisabeth Anglada, Carolina Jiménez, Ariadna Silva, Esther Surralles, Yvonne Villegas, Joana Quintero, Aida Romo, Meritxell Atoche i Sheila Domínguez. A la banqueta: Laura Escofet, Carolina Amaris, Mariona Sol, Nerea Valero, Veronica Capobianco, Aida Pagès i Cristina Pérez.

Entrenador: Raúl Giménez. Delegada: Eva Cremades.

GOLS: 1-0 Esther Surralles (min. 3), 1-1 Verónica Muyor (min. 20), 2-1 Mariona Sol (min. 43), 3-1 Mariona Sol (min. 75).

INCIDÈNCIES: targetes grogues per l’equip local: Cristina Pérez (min. 66), Ariadna Silva (min. 85) i Aida Romo (min. 89); i per l’equip visitant: Neus Herranz (min. 50), Laura Moreno (min. 63) i Miriam Ávila (min. 87).

ÀRBITRE: Venegas Cardenas, Raúl. .