Tercera Divisió Grup 5, 2015-16

El Vilafranca supera el Manlleu en l'últim minut de partit i torna a la zona de play-off

Vilafranca - Manlleu. Eix

Vilafranca 3 - Manlleu 2

Explosió d´alegria. Un gol de Víctor Oribe sobre el temps reglamentari ha permès aquest migdia al Vilafranca aconseguir un triomf fonamental en la seva lluita per a disputar el play-off d´ascens a Segona B. Després de les tres derrotes consecutives que havia patit l´equip, la visita del Manlleu era una autèntica final i a l´hora de la veritat s´ha certificat un èxit que pot ser decissiu en el campionat.

El duel ha començat amb domini vilafranquí, però durant la primera mitja hora no hi ha hagut jugades realment perilloses a cap de les dues porteries. En el minut 38, però, s´ha trencat el 0-0 inicial en una bonica acció individual de Víctor Oribe que ha acabat rematant al fons de la xarxa el sempre atent Santi Triguero (1-0).

Amb l´1-0 s´ha tancat una primera part intensa en la que el Vilafranca ha demostrat els motius pels quals està lluitant per l´ascens. Amb tot, les emocions fortes encara no havien arribat. La segona part ha estat un compendi de tot el que està vivint l´equip vilafranquí aquesta temporada. Gols en el darrer minut, actuacions arbitrals més o menys discutides i victòries que tenen regust a éxit col.lectiu.

En el minut 53, una bona rematada de Bernat Puig pel pal curt ha significat el 2-0, un gol que semblava aplanar al camí als quadribarrats. Però no. A  partir d´aquí, el Manlleu, que no s´ha rendit mai, ha buscat la porteria de Kilian i en el minut 64 un dubtós penal ha permès Manel Sala retallar distàncies (2-1). Els nervis han aparescut al municipal i en el minut 78 un altre penal, aquest més clar, l´ha tornat a transformar Manel Sala (2-2).

S´ha entrat aleshores en una recta final frenètica. En el minut 87, el porter vilafranquí Kilian ha evitat el 2-3 en una espectacular intervenció i quan tot feia pensar que el 2-2 i la quarta jornada sense guanyar acabarien sent una realitat, ha sorgit la figura de Víctor Oribe per a sentenciar. En el minut 89, el jugador vilafranquí ha culminat amb una gran rematada una jugada d´Eric Via i ha fet possible el 3-2 definitiu enmig de la gran alegria col.lectiva de jugadors i afició. El Vilafranca torna a ser quart i té el segon classificat, el Gavà, a dos punts. El somni del play-off s´acosta.

Vilafranca: Kilian, Albarrán, Fontanils, Medina, Eric Via, Illescas, Boira, Oribe, Gestí (Ayala 85´), Bernat Puig (Guti 73´), Santi Triguero (Bueno 90´)

Manlleu: Aroca, Ot, Canal (Eric Martínez 33´), Peña, Marimon, Seuma, Aumatell, Martí Soler (Pol 60´), Manel Sala, Maik (Molist 60´), Josu

Arbitre: Xavier Bertomeu Garcia (Barcelona): T.G: Fontanils, Bernat Puig, Medina, Oribe, Illescas (2) (T.V: 84´) // Molist, Peña, Ot, Eric Martínez

Gols: 1-0 Santi Triguero  (38´); 2-0 Bernat Puig (53´); 2-1 Manel Sala (p) (64´); 2-2 Manel Sala (p) (78´); 3-2 Oribe (89´)

Incidències: Municipal de Vilafranca del Penedès. 350 espectadors