Futbol 7

El CE Nova Olivella guanya però amb mal joc

Un CE Nova Olivella que aquest dimecres s’enfrontava al cuer de la lliga, el Finques Montané 1943, amb l’al·licient de passar de la cinquena plaça a la quarta, depenent del resultat del seu antecessor, el Bar Rinconcito-Moritz amb 30 punts. Un Moritz que tenia un partit complicat contra el pròxim rival del CE. Nova Olivella, dimecres que ve, el Gavina FC, vuitè classificat.

Començava el matx entre l’equip olivellenc a les 10 de la nit a l'annex 3, de Vilanova, amb la convicció d´emportar-se els tres punts. El Nova sortia amb les piles carregades i cada vegada que anaven passant els minuts, no acabava de trobar el seu joc, això amoïnava des de la banqueta al seu míster, Javi, que mirava d´introduir canvis tàctics i en la plantilla, per trobar un revulsiu. El Nova era el primer, en el minut 10, en obrir el marcador, obra de Adri 1 a 0. Poc després, una errada defensiva feia que les Finques anotes l'empat, amb el que s’arribaria a la mitja part, 1 a 1. Les finques estaven donant la sorpresa, i el joc dels dos equips, sobretot el del Nova, no donava la talla. Javi, el míster del Nova, alliçonava als seus jugadors a carregar les piles d´una vegada i matar el partit.

Començava la segona part, un altre vegada amb dubtes en el joc, però el Nova es posava per davant un altre vegada, amb gol de dani Tarín, 2 a 1. Sembla que l’equip local començava a dominar en el marcador i el joc, i Lluís, amb un golàs, posava la tranquil·litat a la banqueta amb el 3 a 1. Però amb dos jugades tontes el Finques tornava a posar l'empat al marcador i tornava a neguitejar a la banqueta i als aficionats olivellencs, amb el 3 a 3.

I finalment, el Nova, amb el segon de Lluís es tornava a posar per davant amb el resultat ja final de 4 a 3. Un mal partit dels dos equips, amb la part positiva dels tres punts, i la possibilitat de poder arribar a la quarta plaça, l'objectiu actual.

PRÒXIMA JORNADA: 19. Gavina FC- CE. Nova Olivella (annex 3, 13/04/16, 22H)