El Ribes regala la 12a victòria

CB Ribes. Eix

Quedaven 15 minuts de partit i el Ribes dominava clarament l'Olesa per 14 punts de diferència (41-55). Els rivals directes dels ribetans, BAM i La Palma, havien perdut els seus partits a El Morell i a Salou, pel que el Construccions Consher Mata podia igualar-los a la classificació i per tant dependre d'ell mateix per salvar la categoria sense jugar la promoció.

Però a partir d'aquest moment, el Bàsquet Ribes va fer tot el possible per perdre el partit. Les males decisions ofensives van derivar en males defenses, cosa que van saber aprofitar perfectament els jugadors més experimentats dels locals. La remuntada ja va començar al tercer quart, que es va tancar amb el Ribes encara manant per 6 punts (56-62), i es va culminar a l'últim, quan l'Olesa es va posar per primera vegada per davant. Al Ribes li va costar, però va aguantar el cop (66-69, minut 38), però en uns últims minuts per oblidar, va llençar per terra la bona feina que havia fet a la primera part, encaixant un escandalós parcial de 15 a 8.

Tot i la derrota, el Construccions Consher Mata encara té opcions per salvar-se de jugar la promoció de descens, però no pot desaprofitar cap més oportunitat. Aquest dissabte rep l'U.E. Horta, equip que ha fet una magnífica segona volta, i després torna a jugar com a local contra els Lluïsos de Gràcia. Tots dos partits han de ser jugats com si fossin finals.