Aeròbic

Bons resultats de les gimnastes d'aeròbic del CR Vilafranca

Les gimnastes d'aeròbic del CR Vilafranca. Eix

El passat diumenge dia 12 d’abril de 2016 es va disputar a la població de Sant Adrià del Besós la segona fase de Copa Catalana i el Campionat de Catalunya d’aeròbic.

El Club Rítmica Vilafranca va participar en vàries categories i nivells aconseguint molt bons resultats. La gimnasta Lluna Ruiz que va participar en la categoria N6 individual infantil va proclamar-se campiona de Catalunya. En categoria individual femení júnior la gimnasta Anna Giménez va assolir la segona posició, l’Aina Mas va aconseguir la 4a posició i l’Alba Poley la cinquena millor nota. En categoria trios, les tres citades gimnastes júniors van proclamar-se campiones de Catalunya. Finalment, en categoria de grup, les gimnastes Aina Mas i Anna Giménez van aconseguir, també, la medalla d’or.

En quan als resultats de la segona fase de Copa Catalana, que es disputava aquell mateix dia, la gimnasta nivell Base Adult Laia Vallès va aconseguir la primera posició de la seva categoria.