El CNB Vilanova recupera sensacions guanyant al Viladecans

Sènior masculí del CNB Vilanova. Eix

CNBV El Surtidor 76 – B.M. Viladecans 43

El diumenge al migdia el Vilanova rebia la visita del Viladecans, tercer classificat per la cua de la taula, amb ganes de fer un bon paper després de dues derrotes consecutives. Malgrat la posició a la classificació del rival, en Manuel ja avisava als seus jugadors que no hi havia partits fàcils, i s’havia de treballar per tal de fer el bon joc que els grocs han fet en alguns punts de la temporada.

El primer quart, però, no va anar massa bé pels interessos vilanovins. El primer parcial, perdut 12 a 13, així ho demostra, i és que al sènior del CNBV li costa molt entrar en dinàmica de partit des del inici, la qual cosa és molt perjudicial perquè implica que, en molts partits, s’hagi de remar a contracorrent per tal de recuperar una distància de punts que es podria haver evitat des del principi. La manca de concentració i un abús del tir exterior va permetre als visitants acabar guanyant el període per la mínima.

Malgrat tot, al segon quart es va veure una altra versió dels locals, els quals van treballar molt més en defensa, tot trobant alternatives en atac que els va permetre anotar fins a 20 punts en aquest període. Els visitants, per la seva banda, es quedaven en 6 punts per arribar al descans amb una diferència de 13 punts pels grocs (32 a 19).

Feia falta acabar la feina, però, i no confiar-se per no tenir ensurts, de manera que amb una bona pressió defensiva es van recuperar força pilotes que permetien accions de contraatac i punts fàcils, anotant 27 punts i posant una distància considerable amb el rival. S’havia trobat l’equilibri entre tir exterior i anotació interior, de manera que l’anotació va ser més fluïda, tot i baixar una mica les prestacions en defensa. L’últim quart va ser relaxat pel CNBV, el qual va baixar la intensitat defensiva, permetent anotar altre cop 13 punts als visitants.

Al final, victòria per 33 punts de diferència i recuperació de sensacions important per afrontar el compromís de la setmana que ve, diumenge a les 19.45h, en el derbi de la ciutat contra el C.B. Samà, el qual va líder a la classificació.