Victòria important pel sènior masculí del CB Sitges

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01 – jornada 26a.

SESE “A” 60 - Bàsquet Sitges “A” 72

El Bàsquet Sitges, després d’encadenar tres derrotes consecutives Lluïsos, Viladecans i Collblanc, visitava la pista de l’Agrupació esportiva Santa Eulalia (SESE). El Sitges, en quarta posició i nou partits perduts, veia perillar l’avantatge sobre el grup perseguidor entre el que es trobava el SESE, en vuitena posició i dotze partits perduts.

El cinc inicial format per Velasco, Mauro, Jordi, Roger i Xavi treballava bé la defensa i podia córrer al contraatac deixant el Sese a 10 punts en el minut vuit 10-20  amb 10 punts de Jordi, al final del quart 16-22.

En el segon quart el Sitges mantenia les distàncies, minut cinc 30-31, final del quart 31-39  i el SESE tan sols podia mantenir-se amb opcions a base de triples.

Desprès del descans amb la mateixa dinàmica, amb un bàsquet Sitges amb molt bona intensitat defensiva i sortint al contraatac, es mantenien les diferències, minut sis 35-45. Un canvi a zona per part dels de Barcelona semblava posar en perill el domini en el marcador, però la defensa zonal va ser superada amb un Mauro inspiradíssim, des de la mitja i llarga distància, set de vuit en tir de 2 punts i dos de dos en tir de 3 punts, essent el màxim anotador del partit amb 21 punts, al final del quart 43-58.

La intensitat en la  defensa del tir exterior del Sitges va millorar i per tant l’efectivitat del SESE des de la línia de 6,75 va començar a minvar i a manca de cinc minuts el Sitges ja guanyava de 20 punts 48-68. D’aquí fins el final el Sitges es dedicà a administrar l’avantatge per arribar al final del partit amb comoditat, sense patir per el resultat, al final 60-72.

El Reus, que era el cinquè classificat a dos partits del Sitges, ha perdut aquesta setmana i per tant el Sitges recupera l’avantatge amb relació al cinquè classificat (tres partits més guanyats). Els tercers classificats, que són els Lluïsos, han perdut aquesta setmana i per tant el Sitges i els Lluïsos estan empatats per el tercer i quart lloc, però per bàsquet average els Lluïsos són tercers i el Sitges quart.

Recordem que els quatre primers juguen fases d’ascens amb creuaments amb els quatre primers de l’altre grup, i per tant quan millor classificat més assequibles  els creuaments i també el factor camp del partit de tornada.

Marc 5, Jordi 11, Roger 1, Edu 6, Noel, Saladié 5, Xavi 8, Mauro 21, Gonzálvez, Nacho 3,  Alex 3, Velasco 9

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover  Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 16-22  15-17  12-19  17-14