OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell guanya 6 a 4 el Noia

Sergi Miras. Eix

El Moritz Vendrell va guanyar 6 a 4 el Noia, amb pòquer de gols de Sergi Miras, i es manté quart a la classificació de l'OK Lliga amb opcions de classificació per a la Lliga Europea 2016-2017.

El Noia es va avançar en el marcador al minut 2 del partit, però Jordi Ferrer (7') i Sergi Miras (16') van donar-li la volta i, a partir d'aquest moment, el Vendrell sempre va estar dominant. Amb el 5 a 2 al minut 40 semblava que el partit ja estava resolt, però Marc Palau (41') i Arnau Xaus (48') van posar emoció en els darrers minuts. Finalment, Sergi Miras va fer el seu pòquer particular posant en el marcador el 6 a 4 definitiu.

El proper dissabte 23 d'abril el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a la pista de l'Igualada per disputar la 25a jornada de l'OK Lliga.

MORITZ CE VENDRELL (6): Xus Fernández, Xixi Creus, Sergi Miras, Eloi Mitjans i Jordi Ferrer -cinc inicial- Francesc Gil, David Martínez, Xavi Aldrich, Biel Salvadó i Guillem Fox.

CE NOIA  (4): Luis Gil, Jordi del Amor, Eloi Albesa, Aleix Esteller i Borja Ferrer -cinc inicial-  Arnau Xaus, Xavi Caldú, Marc Palau i Oriol Xaus.

Gols: 0-1 (2') Marc Palau, de penal; 1-1 (7') Jordi Ferrer; 2-1 (16') Sergi Miras; 3-1 (20') Sergi Miras, de penal; 3-2 (22') Aleix Esteller; 4-2 (31') Xixi Creus; 5-2 (40') Sergi Miras, de penal; 5-3 (41') Marc Palau, de penal; 5-4 (48') Arnau Xaus, i 6-4 (49') Sergi Miras.

Àrbitres: Mayor i Burgos.

Targetes: blava a Jordi del Amor (44').