Triatló

Obertes les inscripcions a la Triatló Sprint Sitges 2016

La prova del Club Natació Sitges proposa un recorregut de 750 metres de natació en aigües obertes, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres més d'atletisme

Imatge d'arxiu. Eix

Les inscripcions per participar a la Triatló Sprint Sitges 2016 del propers 7 i 8 de maig, la prova combinada de natació, ciclisme i atletisme organitzada pel Club Natació Sitges i amb el suport de l’Ajuntament de Sitges, ja estan obertes al web www.triatlo.org de la Federació Catalana de Triatló.

Els participants de la Triatló Sprint prendran la sortida diumenge 8 des de la Platja de la Riera Xica en dues convocatòries, la primera a dos quarts de deu del matí i la segona a un quart d'onze. Els atletes hauran de recórrer 750 metres de natació en aigües obertes, 20 quilòmetres de ciclisme amb 3 voltes de 5 quilòmetres més 2 enllaços de 2,5km cada un; i 5 quilòmetres més d'atletisme.

Per als competidors infantils, la Triatló preveu dissabte 7 una prova de natació dins la Piscina Maria Teresa del Club de Mar; la prova de ciclisme al passeig de la Ribera sentit Terramar i la prova d'atletisme també al passeig sentit Fragata.

L'any passat, uns 600 corredors van participar a la Sprint que protagonitzar els clubs Fasttriatlon i el C.N. Vic-ETB ja que els dos clubs i els seus triatletes es van repartir les primeres posicions al pòdium. En l'apartat masculí, Jordi Garci, del Fasttriatlon, va ser el guanyador absolut, mentre que en categoria femenina, Sara Loher, del C. N. Vic-ETB, va ser la guanyadora. La prova Infantil va reunir uns 130 participants.