Futbol 7

Un gran Gavina FC treu un empat enfront el CE Nova Olivella

CE Nova Olivella. Eix

Aquest dimecres el CE Nova Olivella s'enfrontava a la 19ª jornada al explosiu Gavina. Un equip que a la segona volta, amb els nous fixatges, està sent l’equip revelació, i que no li anava a posar gaire fàcil a l’equip de Javi. Una primera part on el Nova sortia amb tot, i que José anotaria sobre el minut 15, el primer gol local, 1 a 0.

Abans de la mitja part el Gavina posaria l'empat al marcador, amb un golàs des de fora l´àrea, 1 a 1. Javi, feia pinya amb els seus jugadors al voltant de la banqueta i donava un missatge d'ànim per remuntar el partit. I sembla que l'ordre va funcionar, i només començar la segona part, va tornar a caure un altre gol del Nova, novament Jose. 2 a 1.

Però el Gavina no baixava el braços i tornava a posar el marcador en empat, 2 a 2. A 10 minuts del final, Lluis, tornava de nou, a posar l’equip local per davant, però un Gavina lluitador, acabava amb les esperances de aconseguir els tres punts locals, i amb el resultat final de 3 a 3. Ja queda poc, i el Nova lluitarà fins al final per entrar en els quatre primers.