Victòria del CB Sitges contra el Grup Barna

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01 – jornada 27a.

Bàsquet Sitges “A” 81 - C B Grup Barna 75

Marc 2, Jordi 14, Roger 11, Edu 17, Noel, Saladié 3, Xavi 17, Mauro 15, Gonzálvez, Nacho, Álex, Velasco 2

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover  Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 18-13  20-25  15-18  28-19

Partit jugat en dijous a petició del Grup Barna per problemes de disponibilitat de jugadors. El Bàsquet Sitges va acceptar, tot i jugar-se el que estava en joc, el Grup Barna, segon classificat i el Bàsquet Sitges quart, recordem que entren en fases d’ascens els quatre primers classificats.

El cinc inicial format per Velasco,  Mauro, Jordi, Xavi i Riu, posava les coses molt difícils al segon classificat de la lliga i amb un triple de Jordi just al final del  quart, posava el màxim avantatge fins aquell moment 18-13. Al segon quart els quatre triples del visitant equilibraven el bon joc del Sitges, i es marxava al vestidor amb empat a 38.

El tercer quart amb màxima igualtat, es decantava del costat del visitant per tan sols tres punts 53-56. Un darrer quart de pel·lícula on el Sitges anotaria 28 punts i milloraria la intensitat defensiva deixant el Grup Barna anotar 19 punts, donava la victòria als del Garraf 81-75, en un dels partits més vibrants jugats a Pins Vens aquesta temporada,

Amb una jornada rodona, ja que el tercer classificat, els Lluïsos de Gràcia  perdia al camp de l’Aracena Collblanc i per tant el Sitges passa a ser el tercer classificat darrera Viladecans i el Grup Barna, el cinquè classificat, el Càmping Bianya Roser, rep el Bàsquet Sitges la propera jornada, el diumenge a les 12:15h,que pot ja classificar el Bàsquet Sitges per els playoff d’ascens, a manca de dues jornades i amb una altra interesant Reus Ploms Vs. Lluïsos de Gràcia.