OK Lliga Masculina

El Patí Vilafranca torna a empatar davant un Lleida molt incòmode

C.P. Vilafranca-Cafès Novell - C.P.Lleida . Eix

C.P.Vilafranca-Cafès Novell-C.P.Lleida 3-3

Punt al sac, però certa decepció a la butxaca. El Patí Vilafranca no va poder superar ahir al vespre a la Poliesportiva a un Lleida que aquesta temporada s'ha convertit en un mal rival pels penedesencs després del 3-1 de la primera volta. El cert és que el Patí no va estar tan fi com la setmana passada a Reus i va permetre que el Lleida, que s'hi jugava una part important de les seves opcions de permanència, l'incomodés més del compte. Fins i tot, a falta de tres segons per acabar, Gerard Camps va evitar el 3-4 en una rematada a boca de canó d'Andreu Tomàs que va desviar de manera brillantíssima.

I això que el partit va començar de la millor manera possible pel Patí quan en el minut 3, Joan Vázquez, aconseguia l'1-0 després de completar una bona acció personal. El Lleida, però, només va tardar quatre minuts a empatar en una jugada del seu millor home, Andreu Tomàs que en aquest primer temps va portar de corcoll els de Jordi Garcia. El mateix Tomàs va errar un penal en el minut 20 després d'un llarg periode d'igualtat entre els dos equips, periode d'anades i vingudes que va desembocar en el descans (1-1).

A la represa, el joc va ser, potser, més intens, però poc brillant en línies generals. El Patí Vilafranca es va veure sorprès una altra vegada per Andreu Tomàs en el minut 28 que amb un xut alt i creuat va superar per segona vegada Camps. Els vilafranquins, potser pensant ja en la CERS, van tardar força estona a posar-se les piles, però quan ho van fer van tenir el triomf a tocar.

En el minut 43,5, Rocasalbas, aprofitant una falta directa, tornava la il.lusió a la parròquia local amb el 2-2 i en el minut 46, Jordi Galán, va tenir la remuntada a les mans en un xut clar que es va estavellar al pal amb Tomàs batut. L'esport sempre és capriciós i en la jugada posterior a la rematada de Galán, Joan Cañellas feia emmudir la Poliesportiva situant el 2-3.

El panorama estava força ennegrit, però just un minut després del gol lleidatà, Marc Navarro, en un bonic revés, reequilibrava el partit. Després del 3-3 gairebé no hi va haver més accions fins el xut final d'Andreu Tomàs que va salvar Camps. No va ser el millor partit del Patí, però, com diu el tòpic, un punt és un punt. Ara toca la CERS. La història s'escriu a Barcelos.

C.P.Vilafranca-Cafès Novell: Gerard Camps, Marc Navarro (1), Edu Fernández, Joan Vázquez (1), Roger Rocasalbas (1) -cinc inicial- Jordi Galán, Rubén Fernández

C.P.Lleida: Lluís Tomàs, Carles Trilla, Joan Cañellas (1), Lluís Rodero, Andreu Tomàs (2) -cinc inicial- Emanuel Necchi, Esteve Pujals, David Ballestero

Arbitres: Josep Gómez i Iván González

Gols: 1-0 Joan Vázquez (3´); 1-1 Andreu Tomàs (7,5´) -descans- 1-2 Andreu Tomàs (28´); 2-2 Roger Rocasalbas (fd) (43,5´); 2-3 Joan Cañellas (46,5´); 3-3 Marc Navarro (47,5´)

Incidències: Poliesportiva de Vilafranca. 200 espectadors