Primera Catalana Grup 2, 2015-16

Dos gols del Balaguer en els primers nou minuts deixen KO un CF Vilanova sense poder de reacció

CF Vilanova - CF Balaguer. Joan Maria Gibert

CF Vilanova 1 - CF Balaguer 3

El partit entre el Vilanova i el Balaguer s'esperava amb molta expectació entre l'afició vilanovina. Es jugaven tres punts importants per als dos equips que lluiten per l'ascens a Tercers divisió.

Ben aviat Ivan i Pau pel Balaguer han aclarit la situació amb dos gols que han deixat muda l’afició dels Alumnes Obrers al minut nou. Un penal transformat per Juanjo Carricondo al minut 23 ha tornat la il·lusió a la graderia. Però ha estat un miratge, perquè un Balaguer amb ofici ha anul·lat els febles intents vilanovins. La sentència l'ha posat Genís Soldevila amb l'1-3 al minut 76.

Victòria justa del Balaguer davant d'un Vilanova inoperant. Ara ja són més equips els que es disputen les primeres places. El Vilanova encara depèn d'ell per aconseguir la segona posició que dóna dret a disputar la promoció d'ascens, i del Castelldefels per assolir el primer lloc per l'ascens directe. Per ha de millorar en els cinc partits que queden per al final.

CF Vilanova:- Javi Martínez, Aleix (Casares 59'), Toño Jiménez, Juan Cano, Rubén Cuadra, Arias (Laguna 75'), Víctor Morillas, Carlos Contreras, Adri Alonso, Juanjo Carricondo i Seraf (Moha 54').

Balaguer: Alfred, Marc, Yerai, Joan (Juanjo 69'), Giri (Jordana 75'), Carlos, Peque (Víctor 69'), Isaac, Iván (Genís 51'), Adrià (Mikel 79') i Pau.

L'àrbitre Rigau Garcia ha amonestat al local Carlos Contreras i els visitants Marc, Giri, Yerai (2) (82'), Joan, Iván i Pau.