Regata

Ha finalitzat la Interclubs Ports de Garraf amb un total de 160 regatistes

Redacció Sitges 25-04-2016 17:45 Lectures 2302
Participants de la regata Interclubs Ports de Garraf . Eix

Participants de la regata Interclubs Ports de Garraf . Eix

Ahir diumenge 24 d’abril va finalitzar la primera regata Interclubs Ports de Garraf organitzada pels Clubs Nàutics de Vilanova i la Geltrú i Garraf. El cap de setmana 16 i 17 d’abril les proves es van realitzar en aigües del CN Garraf i aquest passat cap de setmana els competidors van citar-se a les instal·lacions del CN Vilanova. En total hi han participat 160 regatistes i gairebé una trentena d’embarcacions.

La jornada d’ahir al CN Vilanova va servir per cloure aquesta primera competició organitzada entre dos clubs de la comarca del Garraf i per celebrar l’acte d’entrega de premis als guanyadors de les diferents modalitats

En categoria ORC 2 els tres primers classificats van ser Salvador Vieta amb l’embarcació Tramendu del RCN Barcelona primer, Luis Manuel Romeu amb l’embarcació MiriaPodo del CN Vilanova segon, i Carlos Codina del CN Garraf amb l’embarcació Slick tercer.

En Catergoria ORC 2 l’embaració Meigas Fora III d’Emilio Cordoba del CN Vilanova va quedar primer, Giancarlo Nichilo del CV Mataró amb l’Amarena II es va situar segon, i la tercera posició va ser per a Frederic Mestre amb l’embarcació Menesteros del CN Vilanova.

En Categoria ORC 4 els classificats van ser: primer Xavier Tur del CM Port Ginesta amb el Parana, segon Miquel Montserrat del CN Vilanova amb el Petrouchka II i el tercer lloc se’l va adjudicar Sergi Llambrich del CN Vilanova amb l’embarcació Jabato.

Les categories de Promoció Esportiu 1, els tres primers van ser l’embarcació Snooker Uno de Luis Guerrero del CN Vilanova, segon el Danar Tercer d’Amadeu Oliva del CN Vilanova, i tercer l’Aiguablava de Joaquim Font del CN Vilanova.

En categoria Esportiu 2 es van classificar primer l’embarcació Neo deWerner Dursteler del CN Vilanova, segon va quedar en Josep Ramon Puigdengoles amb la Matildeta del CN Vilanova i tercer en Josep Canyelles del CN Vilanova amb l’embarcació Nut Primer.

Finalment, la copa de clubs va ser per al Club Nàutic Vilanova que va recollir el delegat de la secció de creuers Sergi Llambrich.

En l’acte de clausura els presidents dels dos clubs van agraïr la feina de tots els professionals dels dos club per la seva implicació en l’organització de la regata i van assegurar que treballaran conjuntament per fer més gran aquesta competició. 


ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No