El CB Sitges necessitarà guanyar un dels dos partits restants per assolir les fases d'ascens

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01 – jornada 28a.

Camping Bianya Roser 74 - Bàsquet Sitges “A” 66

Marc 4, Jordi 10, Roger 4, Edu 8, Noel, Saladié 10, Xavi 18, Mauro 6, Gonzálvez, Nacho 5, Álex, Velasco 1.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 18-13  11-23  16-15  29-15

El Bàsquet Sitges viatjava al camp del Càmping Bianya Roser, el Roser junt amb el Reus Ploms, a manca de tres partits, eren els dos equips que tenien opcions d’assolir una de les primeres quatre places que donen accés a les fases d’ascens.

Així doncs, un partit pel Sitges per tancar la presència a Fases d’ascens, i el Roser per seguir tenint opcions de jugar-les.

Mal inici de partit del Sitges que encaixava un 17-8, amb tres triples de l’equip local i que al final del quart es retallava a tan sols 5 punts, 18-13. Una millora ostensible en defensa sumat a l’anotació de tres triples, dos d’ells de Xavi Sabater, posaven el Bàsquet Sitges per davant en el marcador, 29-36, a la mitja part. Un tercer quart molt igualat amb intercanvi de cistelles, mantenia els del Garraf davant en el marcador 45-51. Però un desastrós darrer quart on el Sitges tornava a encaixar tres triples i 29 punts feien que el Sitges perdés el partit uns quants minuts abans de que s’acabés el temps 74-66.

Després dels resultats d’aquesta cap de setmana: Primer el C.B. Viladecans, Segon el Grup Barna, Tercer els Lluïsos de Gracia, quart el Bàsquet Sitges i cinquè el Càmping Bianya Roser a dos partits del Sitges.

A manca de dos jornades per finalitzar la lliga regular i sent els quatre primers classificats de cada grup els equips que jugaran les fases, el Sitges necessita guanyar un dels dos partits per obtenir la classificació, la primera oportunitat és aquest cap de setmana, dissabte a les 18:00 a Pins Bens contra el Sagrada Família Claror, equip que ja ha descendit matemàticament a primera catalana.