OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell perd 3 a 6 amb el Barça

El Moritz CE Vendrell va aguantar bé la primera part, avançant-se en dues ocasions en el marcador, però en la segona part es va imposar el Barça

Moritz Vendrell - FC Barcelona. Eix

El Moritz CE Vendrell va inaugurar ben aviat el marcador, al primer minut del partit, amb un gol de Jordi Ferrer. Als minuts següents el Vendrell va disposar de noves ocasions. Al minut 8 Matias Pascual va fer l'1 a 1. Al minut 16 el Vendrell es va posar amb 9 faltes. Al minut 19 els àrbitres van xiular penal a favor del Vendrell. Al minut 19 Sergi Miras va tornar a avançar el Vendrell de penal. Al minut 22 Jordi Ferrer va veure una targeta blava. Guillem Fox va aturar la falta directa de Lucas Ordóñez. Tot seguit, va caure la falta 10 del Vendrell. Guillem Fox va aturar en primera instància la falta directa de Pablo Álvarez, però en el rebuig no va poder fer res perquè el mateix jugador del Barça fes el 2 a 2. Al minut següent, Lucas Ordóñez va fer el 2 a 3 amb el qual es va arribar al descans.

Al minut 29 de la segona part el Vendrell va disposar d'un altre penal, en aquest cas per empatar el partit, però Egurrola va aturar el xut i l'ocasió del rebuig de Miras. Al minut 32, els àrbitres van xiular penal a favor del Barça. Marc Gual no va poder superar Guillem Fox. Al minut 33 els visitants es van posar amb 9 faltes. Al mateix minut, Sergi Panadero va fer el 2 a 4. Al minut 37 el Barça va fer la desena falta. Xixi Creus no va poder superar Egurrola.

Al minut 38 Lucas Ordóñez va fer el 2 a 5. Al minut 41, Lucas Ordóñez va fer el seu hat trick particular. I al darrer minut David Martínez va fer el 3 a 6 definitiu.

El dissabte 7 de maig, el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a la pista del Shum Maçanet  per disputar la 27a jornada de l'OK Lliga.

MORITZ CE VENDRELL (3): Guillem Fox, Sergi Miras, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans, Xixi Creus -cinc inicial-, Francesc Gil, Xavier Aldrich, David Martínez, Biel Salvadó i Pelayo Sanz.

FC BARCELONA (6): Aitor Egurrola, Marc Gual, Sergi Panadero, Matías Pascual i Xavi Costa -cinc inicial- Sergi Llorca, Lucas Ordóñez, Xavi Barroso, Pablo Álvarez i Sergi Fernández.

Gols: 1-0 (1') Jordi Ferrer; 1-1 (8') Matias Pascual; 2-1 (19') Sergi Miras, de penal; 2-2 (22') Pablo Álvarez, de falta directa; 2-3 (23') Lucas Ordóñez; 2-4 (33') Sergi Panadero; 2-5 (38') Lucas Ordóñez; 2-6 (42') Lucas Ordóñez, i 3-6 (49') David Martínez.

Àrbitres: Valverde i Sánchez.

Targetes: blaves a Jordi Ferrer (22') i a Lucas Ordóñez (48').