El Vilafranca torna a perdre i s'ho jugarà tot davant la Montañesa

Sant Andreu -  FC Vilafranca . Eix

Sant Andreu - FC Vilafranca . Eix

Sant Andreu 3 - Vilafranca 1

I un tren que s'escapa. El Vilafranca ha perdut avui una ocasió més que immillorable per a donar un pas molt important per entrar en el play-off d'ascens. Els quadribarrats han cedit al Narcís Sala després d'avançar-se en el marcador a la primera part (0-1) i, a més, no han aprofitat les badades de Montañesa i Europa que han perdut a casa. Regals d'aquesta mena no es poden desaprofitar i ara els penedesencs s'ho jugaran tot el proper diumenge al Municipal davant la Montañesa. Serà a caixa o faixa.

El cert és que l'enfrontament ha tingut una primera part molt positiva per als interessos vilafranquins. Després d'una primera mitja hora sense grans ensurts, en el minut 31 ha arribat el 0-1 en una centrada de Gestí per la dreta que Guti ha rematat al segon pal. El panorama començava a pintar força bé per als homes d'Iván Moreno que, a més, abans del descans han disposat de dos xuts de Triguero i Oribe que s'han escapat ben a prop del travesser.

A la segona part, però, el partit ha donat un tomb. El Sant Andreu, malgrat no jugar-s'hi res, ha sortit al camp amb més força i en el minut 51 ha emptat després d'una rematada de Yagüe (1-1). Al cap de quatre minuts, el Vilafranca ha reclamat amb gran insistència un penal per mans de Payán, però l'àrbitre ha considerat que l'acció era involuntària.

En el minut 59, el porter local Iván Fuentes ha salvat l'1-2 de Triguero treient una mà salvadora. Ha estat la darrera gran ocasió del Vilafranca que, a partir d'aquí, ha començat a trobar més problemes per a generar joc. L'1-1, però, no ha variat fins que s'ha entrat en el darrer quart d'hora.

I en aquest darrer quart d'hora, com ja va passar a Peralada, ha arribat el desgavell. En el minut 78, Felipe ha rebut una pilota a la frontal, s'ha desfet de tota la defensa penedesenca i ha superat per baix Miguel Ramos (2-1). El gol ha obligat el Vilafranca a obrir-se a la recerca de l'empat i en els minuts 84 i 87 Oribe l'ha rondat en dos potents xuts que han desviat el porter Fuentes i el defensa Méndez.

Ja en l'afegit, el Sant Andreu, a la contra i malgrat jugar amb inferioritat per l'expulsió de Carreras en el minut 89, ha trenat una bonica acció que ha culminat Alberto Garcia. Derrota més que inoportuna del Vilafranca que en aquest darrer mes i mig de lliga sembla haver-se quedat amb el dipòsit de gasolina gairebé sec. Encara hi ha temps de rectificació. La Montañesa dictarà sentència.

U.E.Sant Andreu: Iván Fuentes, Llamas, Payán, Méndez, Melo, Jorge Muñoz, Felipe, Pluvins (Rubén Carreras 77´), Yagüe, Canadell (Alberto Garcia 62´), Ferran Roca (Joel Armengol 72´)

Vilafranca: Miguel Ramos, Albarrán, Medina, Castillo, Eric Via, Illescas (Bueno 80´), Oribe, Guti (Bernat Puig 68´), Boira, Gestí (Ayala 75´), Santi Triguero

Arbitre: Brian Díaz Díaz (Vallès Occidental). T.G: Llamas, Iván Fuentes, Alberto Garcia, Rubén Carreras (2) (T.V: 87´) // Medina, Illescas

Gols: 0-1 Guti (31´); 1-1 Yagüe (51´); 2-1 Felipe (78´); 3-1 Alberto Garcia (91´)

Incidències: Estadi Narcís Sala. 500 espectadors