Futbol 7

El CE Nova Olivella acaba la lliga amb golejada

Aquest dimecres a les 22 hores al camp de futbol de Vilanova es jugava la vintena i penúltima jornada de lliga de segona divisió de futbol 7, amb un apassionant partit contra Recanvis Castañeda.

Un partit, que des de l´inici va tindre un únic guanyador, i aquest va ser l’equip visitant del CE. Nova Olivella. Així i tot, el resultat a la mitja part era de empat a 0. En la segona part els homes de Javi, es van posar les piles, i van anar per feina amb 4 gols seguits, de Jose, Dani Tarín de falta picada per Jose des de la frontal de l’àrea, Jose un altre vegada i finalment, Dani Salvatierra, 0 a 4.

Ara toca esperar, després de que Grupo Solca, es retirés de la lliga, fa varies setmanes, i el Nova, hagi acabat la lliga una jornada abans, per saber si serà quart o cinquè a la classificació definitiva. Al final del partit, l’entrenador, Javi, ens deia; Era important acabar la lliga amb victòria i bon joc, els quatre gols, han estat un premi als nostres aficionats, que durant tota la temporada han aguantat les baixes temperatures i el mal temps. Ara toca esperar saber la classificació la setmana que ve, i posar-se les piles per la copa, que serà aviat.